boki78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 395
Problem sa slušalicama sam uspeo da rešim dobivši odgovore u drugoj temi ali mislim da ovaj problem zahteva i novu temu. Trudio sam da prenesem sve bitne podatke, ako sam nešto izostavio pitajte me i ja ću dopisati. Ako neko ima ideju kako da rešim ovaj problem bio bih mu zahvalan da mi pomogne. 
1. Imam dve zvučne kartice, SB Live i integrisanu, koristim Windows XP SP2.
2. SB Live koristim za 5.1 izlaz a integrisanu za slušalice i mikrofon.
3. Za SB Live koristim KX drajvere, drajveri od integrisane su najnoviji.
4. SB Live mi odlično radi za 5.1 zvuk, slušalice mi rade na integrisanoj ali mikrofon nikako.
5. Mikrofon sam probao da uključim i preko SB Live ali opet ne radi.
6. Nikako ne mogu da pristupim u Advanced Controls za mikrofon izgleda da to ne podržavaju ni SB Live ni integrisana.
7. Pazio sam na sva bitna podešavanja u Sounds and audio devices, da uvek bude default kartice u koju je u tom trenutku prikačen mikrofon,
da mikrofon bude uključen i da nije mutiran. Ukoliko bi mikrofon uključio u SB Live takođe sam naštelovao sve u KX Mixer-u.
8. Skype prepoznaje da imam mikrofon ali on opet ne radi, takođe mikrofon ne radi kada ga probam u Sound recorder Windows XP.
9. Mikrofon i slušalice su isprobani na drugom računaru i rade sasvim normalno.
1. Imam dve zvučne kartice, SB Live i integrisanu, koristim Windows XP SP2.
2. SB Live koristim za 5.1 izlaz a integrisanu za slušalice i mikrofon.
3. Za SB Live koristim KX drajvere, drajveri od integrisane su najnoviji.
4. SB Live mi odlično radi za 5.1 zvuk, slušalice mi rade na integrisanoj ali mikrofon nikako.
5. Mikrofon sam probao da uključim i preko SB Live ali opet ne radi.
6. Nikako ne mogu da pristupim u Advanced Controls za mikrofon izgleda da to ne podržavaju ni SB Live ni integrisana.
7. Pazio sam na sva bitna podešavanja u Sounds and audio devices, da uvek bude default kartice u koju je u tom trenutku prikačen mikrofon,
da mikrofon bude uključen i da nije mutiran. Ukoliko bi mikrofon uključio u SB Live takođe sam naštelovao sve u KX Mixer-u.
8. Skype prepoznaje da imam mikrofon ali on opet ne radi, takođe mikrofon ne radi kada ga probam u Sound recorder Windows XP.
9. Mikrofon i slušalice su isprobani na drugom računaru i rade sasvim normalno.