Šta je novo?

Mikrofon na Visti 64

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Imam Audigy LS i instalirao sam drajvere za njih ali nemam citav softver kao sto imam na XP-u. Na XP-u mi mikrofon normalno radi. Ovde imam samo da otvorim playback i recording device, stavim recording na mikrofon, podesim i kada pipkam po njemu prstima on reaguje, vidim na ekranu da prima zvuk a i cuje se suskanje ali u team speak-u me niko ne cuje i ne vidi se da pricam kada pricam.

Kako da namestim mikrofon ?

Da li si siguran da si sam TeamSpeak dobro podesio, tj. pravilno odabrao izvor zvuka?

Sta mislis da treba da bude izbor zvuka, gde to da podesim?

Reci mi samo da li ja moram da imam ponudjen mikrofon u RECORDING ili u PLAYBACK ? Jer, u ovome prvom imam a u drugom nemam.

Ja imam X-Fi extreme music kartu i Altec Lansing slusalice sa mikrofonom...i naravno imam frku sa mikrofonom (takodje koristim vistu 64). Problem je u driverima za pomenutu kartu, a verujem da i je i kod tebe isti slucaj. Doduse ja sam imao frku i na XP-u ali mi se sada desava da mikrofon jednostavno prestane da radi. Pomaze jedino restart. Po instalaciji viste i svih potrebnih drivera mikrofon nije hteo da radi u TS-u. Iskreno toliko sam cackao po podesavanjima za zvuk odnosno mikrofon da ni sam ne znam kako sam ga naterao da radi. Probaj da u sound opcijama viste (recording) stavis da ti je mikrofon default a ne "what you hear".

On i stoji da je default i pored njega postoji kao "potenciometar" i ja vidim da on radi tu. Odem na opciju "set up microphone" i ona "cuje" sta ja pricam, linija glasa se pomera i kaze mi da je mikrofon spreman za koriscenje. Medjutim, u TS-u kada pricam zeleni kruzic se ne pali i samim tim me niko ne cuje.

Da li si podesavao Voice activation level u TS-u? Pomeri slider vise na levo...ka whisper-u.

Vrh Dno