Šta je novo?

Might and Magic: Heroes Kingdoms

kreator_

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Igra li neko ovu browser igru?
Sad sam video da je neko pomenuo na jednom forumu, pa rekoh da vidim na sta lici, ali mi se ne upusta u igranje ako nije dobra ili pak dosadna posle odredjenog vremena (kao sto mi se desilo i sa Lord of Ultima, prvih nedelju dana nisam mogao da ustanem sa kompa, posle postalo tako dosadno)?

http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/

might-and-magic-heroes-kingdoms.jpg

might-and-magic-heroes-kingdoms-quests.jpg

We have chosen to open the game to players in each country only when we are sure that quality is as high as possible.

We will contact you when the game is ready to be launched in your country.

Thank you for your interest in Might and Magic: Heroes Kingdoms. We will keep you informed of the date for the game launch in your country!

Back to homepage

Alal im vera. Kada se ne ulogujem mogu da igram ali onda (valjda) ne pamti napredak, a to i nema smisla igrati...

Ja sam cuo da je jako losa. Tako sam bar cuo a pokusavao sam da udjem u betu.

Pa pazi ja jesam igrao malo i to sa notbooka!? Uredno mi je prijavilo da mi je hardver, sem velicine monitora, OK... E sto se borbi tice nema borbenog polja vec odaberes koje ces jedinice i kojim redom da postavish u bitci, vidish i koje jedinice ima neprijatelj i kada ih poredjas, one su u vidu ikonica, kliknesh battle i nakon nekoliko sekundi ti se ispishe rezultat... Mozes da osvajash rudnike, da unapredjujes grad itd. ali shto se bitki tice to ti je to. Strelci su dobri protiv pesadije, pesadija je dobra protiv konjice konjica je dobra protiv strelaca sto znaci da imaju bonus kada se biju protiv te vrste jedinica... To ti je to ukratko....

Vrh Dno