Šta je novo?

mig33 i mts

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sve je radilo do sinoc i onda ni da makne, ide ono connecting, i kaze kao da mi nesto podesavanja nisu namestena, a access points podesavanja sam dobio direktno preko nokiinog sajta za mts mrezu i sve je radilo najnormalnije, da li neko zna u cemu je problem, u pitanju je nokia 6680

Poslednja izmena:
Posto je symbian, ko zna sta moze biti problem... Mozda je trenutno problem na mts-u ili se telefon zbunio. Probaj da ga ugasis i upalis, a ako ni to ne pomaze, probaj da proveris rucno podesavanja preko sajta, a ako ni to ne pomaze, sacuvaj sve podatke i odradi mu jedan reset telefona na fabricka podesavanja... Ako se kreces po gradu, probaj na razlicitim lokacijama da se konektujes, mozda taj cell gde si ti zeza, to se meni desilo.

Probaj da obrises AP pa da ga opet napravis.

pih nece bem ga, krenu da trepcu trelice i cim treba da se nakaci izbaci connection error, sad cu da probam da downloadujem mig opet, a pokusavao sam danas 3 puta da stavljam nove ap, i da nesto menjam postojece i nista

p.s. jel moze neko da mi ispise podesavanja za ap, ali za mig i operu, znaci ne za wap, nego za web

Poslednja izmena:
evo sad sljaka, hvala

znaci koji trip, nece da radi mig33 kad ga upalim da se konektuje, nego prvo moram na operu pa onda na mig, boze boze, koji fazon

Hm, pa zaista ne znam kako da ti pomognem. U svakom slucaju, sada radi :).

pa da, bolje i ovako neko nikako, hvala

taj mig 33 jel to na foru msn-a ili sta??? ako jeste jel moze neko da mi kaze konkretne razlike izmedju mig33 i sweet im za n70?

pa nisam koristio taj tvoj prog, ali cu ga probati, ovaj pored msna ima i neki chat kao

Nazad
Vrh Dno