Ista klima… negde je zovu premium negde ultra a negde i nordic… ako je pro ili comfort ili samo amber i jeftinija je onda je slabiji model… ako je preko 1000e onda je premium/ultra…Koji je tacan naziv i model Gree amber premium 12?
Negde nalazim Gree Amber premium ultra 12, negde samo gree amber premium 12. Cena je oko 120-130k. Nasao sam na KP tu klima sa ugradnjom za1075e, sto mi je sumnjivo jeftino (nisam jos zvao da proverim koja je prica)
Ista klima… negde je zovu premium negde ultra a negde i nordic… ako je pro ili comfort ili samo amber i jeftinija je onda je slabiji model… ako je preko 1000e onda je premium/ultra…
Video sam i ja tog lika… ima celu gree i bergen ponudu po bas niskim cenama… aj bas javi jel se dobija garancija i racun
12ica je malo jaca… 9ka je softverski oslabljena… isao bih na 12icu… imas u eurusu sa ugradnjom za 140.000… a ima i kod onog lika sa kp… mozda ima negde online za 1000e bez ugradnjeBlizi se vreme da uzmem klimu, a i dalje sam neodlucan, moram opet da pitam...
Amber 9 premium - izadje oko 1000e (ako je ima)
Amber 12 premium - oko 1100e sa ugradnjom, ali sumnjiva garancija, nema fiskalni, ne znam koja je prica tacno... :/
Sta biste vi uzeli? Prostor 30-45m2 ako se greje i decija soba (duva direktno u vrata sobe).
Sve klime sa kojima ja imam iskustva, su se kvarile tek posle 15+ godina, a i tad su relativno lako popravljene i rade jos uvek.
I da dodam, nije mi presudno da li ce da potrosi koji kW gore-dole, nego da ima dovoljno snage da ugreje na ozbiljnim minusima...
Trenutno je u stanu stara on/off klima 12ica, zagreva lagano na 25c, pali se po 5-10min na svakih sat vremena, napolju je oko 10c
Tako ce ti se javljati i za eventualnu reklamaciju, mnogo je to para da se rizikuje.Nema vise ove 9-ke, a lik sa KP se trenutno ne javlja... A sto vise citam o amber premium, cini mi se da je prejaka i da nece lepo raditi u ovom prostoru...
Valja li nesto od ovih daikin (sensira) ili mitsubishi klima do 100.000?
Konkretno neke od ovih.
Ima Sensira 18-cu (ftxc50) koja je dovoljno jaka, a opet ne duva kao tajfun.Da li si mislio da grijes 50 kvadrata sa njom? Ako jesi, mislim da ne moze, to jest moze do 1,2°. A da li Daikin sensira valja, naravno da valja, ali nije dovoljno snazna za 50 kvadrata
Znam ja da ima, pa jednom clanu je u 25 kvadrata, nego njemu budzet ne dozvoljava da uzme 18, nego 12Ima Sensira 18-cu (ftxc50) koja je dovoljno jaka, a opet ne duva kao tajfun.
Znam da je narucio, ali tada je ovo napisao, a za ovaj iznos jedino je 12 mogao kupitiValja li nesto od ovih daikin (sensira) ili mitsubishi klima do 100.000?
Super! Lepo da te sluzi! Kupio si od onog lika sa kp? Jel su vakuumirali sistem? Sve proslo ok? Overena garancija?Ugrađena klima, sve ok. Temperatura je takva da nije ni za grejanje ni za hladjene 🙄
Momci brzi, pedantni, vrlo profesionalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari