Šta je novo?

Micubisi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

srdjanbrodic

Zapažen
Učlanjen(a)
08.03.2024
Poena
5
Pozdrav svima, zbog cega razlika u ceni ove dve klime?i kakve su po vama kvalitetaScreenshot_2024-06-01-12-18-08-405_com.android.chrome.jpgScreenshot_2024-06-01-12-18-25-196_com.android.chrome.jpg

Sf35 je puno bolja klima od HR/HJ serije. Pogotovo za grijanje. Kod mitsubishija su te ulazne serije bas tanke.

Sf35 je puno bolja klima od HR/HJ serije. Pogotovo za grijanje. Kod mitsubishija su te ulazne serije bas tanke.
Imam nekih 35kw,pa sam mislio da kupim ovu sf35,jeste skupa 100hiljada, ali drugi mi kazu da je to bacanje para za tako malu klimu,u fazonu mozes kupiti za te pare fox 18cu,i jos je garancija 4-5god,a na ovu sf35garancija 2god.

Kupovina dobre klime nikad nije bacanje para.Mitsubishi klime su odlične samo treba da uzmeš klimu koja snagom odgovara tvom prostoru.Ima li izolacije oko tih 35m2.

Kupovina dobre klime nikad nije bacanje para.Mitsubishi klime su odlične samo treba da uzmeš klimu koja snagom odgovara tvom prostoru.Ima li izolacije oko tih 35m2.
IMG_20240307_220526.jpg
6 dnevni boravak u kojem je spusten plafon i 2 hodnik,uradjena stolarija troslojno staklo 6komora,a sledece godine 10stiropor.a da li bi moglo i spavacu sobu da obuhvati?

Pogledajte prilog 444850
6 dnevni boravak u kojem je spusten plafon i 2 hodnik,uradjena stolarija troslojno staklo 6komora,a sledece godine 10stiropor.a da li bi moglo i spavacu sobu da obuhvati?
Pa je bi rekao da tu nigde nije prostor za 12 btu klimu. Sobe su 10-15 kvadrata a to je premali prostor za tu klimu. Ili vise slabijih klima a ako se nema love jednu kvalitetnu tu u predsoblje (02) pa da duva ka sobama. Ali racunaj da onda vrata moraju biti uvek otvorena i da nikad neces u sobama imati zeljenu temperaturu a u hodniku ce biti lepo. Budi strpljiv ima neko sigurno neki savet bolji od mog.

Da li je velika razlika u micubisi klimama koje se sklapaju u Turskoj i na Tajlandu?

Verovatno se ne sklapju isti modeli u Turskoj i na Tajlandu tako da je neuporedivo.

Moji imaju od nedavno SF35 veh seriju. Ugl sklopljena u tajlandu 9 mjesec 2023 iako je na r410. Onako na oko ima bas debelu i kvalitetnu platiku.
Ja imam Gree Lomo Regular vec par godina i onako na oko kvalitetnija(deblja) je plastika kod Mitsubishija.

Inace je klima strasno tiha, na quiet i prvom fanu uopste ne znas da radi. Medjutim ono sto mi se ne svidja su raspored brzina. Quiet i prva su oko 200 mh3 i to je za grijanja nedovoljno. I onda naglo skace na 350+.
Kod lomo regulara je to puno bolje poslozeno.

Da dodam za plastiku, ja sa lomom nisam nikad imao problema da krcka plastika ili slicno. Valjda ce i ovaj sf bit takav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno