B
Beckerek
Guest
Ove 2 ploce su iste cene pa se dvoumim sta da izaberem. Stariji brat Solteka je ovde doooobro nahaljen ali ni Microstar nije za bacanje.... IMA LI NEKO SAVET?!?
D-KEE je napisao(la):moj bi ti savet bio da se ne zaleces i da sacekas da neko ispita tu novu soltekovu plocu. izdrzaces bez nove ploce 2-3 nedelje. potrazi malo po stranim forumima da vidis da li se neko zali na tu plocu.
Beckerek je napisao(la):Ove 2 ploce su iste cene pa se dvoumim sta da izaberem. Stariji brat Solteka je ovde doooobro nahaljen ali ni Microstar nije za bacanje.... IMA LI NEKO SAVET?!?
Misko je napisao(la):Epox-a.
Beckerek je napisao(la):Ove 2 ploce su iste cene pa se dvoumim sta da izaberem. Stariji brat Solteka je ovde doooobro nahaljen ali ni Microstar nije za bacanje.... IMA LI NEKO SAVET?!?
Misko je napisao(la):E da Epox ti je oko 290DM, al zato solidan GA ti je oko 215DM, pa ako nemas kesa, uzmi GA.
Kralj ARTUR je napisao(la):GIGABYTE kosta 240dm + pp sa integrisanim SB128 i REALTEk mreznim adapterom .
Imam je i odusevila me je .
Misko je napisao(la):A 215 bez tih *******cija.
Kralj ARTUR je napisao(la):Nema veze neka ima SB128 i REALTEK .
Imam SB LIVE Value pa je SB128 iskljucen u biosu .
Misko je napisao(la):Znaci da si platio nesto sto ne koristis, to jest bacio pare![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari