D
Ukratko: "ne svidja mi se jer nije iPod", "ako kupite Zune necete biti iPod cool", "nema prikljucak za avion" ...
zasto je to tako? i da li ce obrnuti smer prebacivanja biti moguc?ako ni zbog cega drugog onda zato sto gomilu muzike koju imaju u svojim iPod-ovima ne mogu da prebace u Zune.
zasto je to tako? i da li ce obrnuti smer prebacivanja biti moguc?
Nije tacno da ne pusta video, moze da se koristi kao prenosni HDD uz hack (znaci pitanje SW-a).
Ocenjivanje sistema navigacije jako zavisi od ukusa i koliko mogu da primetim SVI koji su napisali da je ocajan ga uporedjuju sa iPodom, ekipa sa Ign-a ne vidi problem u par klikova vise. Hardverski Zune je ispred iPoda, potrebno je doraditi SW/FW da bi se dobio solidan proizvod i, naravno, podrzati ga sa online prodavnicom (Zune market/MTV URGE). Najvaznije od svega - ovo je prva MS Zune generacija, MS ima novca - ima resurse i ne vidim zasto u gen2 ne bi poboljsali nedostatke.
Slazem se sa navedenim u potpunosti.Mislim da previse unosis licni utisak u ocenjivanje, to sto se tebi svidja moze biti lose resenje za druge. Cinjenica je da to jeste problem consumer trzista koje je maksimalno nepredvidljivo, zato cemo da se opustimo i gledamo show.
Sto se tice dizajna - prvi iPod (a i ostali) je izgledao kao daljinski za klimu, srecom po Apple uspeli su da ubede milione da je to 'cool'...
To je tako zato sto nije moguce iz iPod-a izvuci ubacenu muzikuPricamo o legalnim radnjama, jer 90% korisnika ne zna za Yamipod i slicne stvari.
Too bad for Microsoft that 2007's not a leap year, they could've used the extra day's sales of 5,000 crappy wannabe iPods.
I guru je tako prognozirao propast XBOX-a (ma propast sveta) u momentu kada izadje PS3 pa se to nije desilo. Ti Delimire uzivaj u iPodu, a mi cemo sacekati Jun 2007.,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari