Šta je novo?

Microsoft word XP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
da li znam neko kako mogu da promenim velicinu podeoka na ruleru.... pod ovim ne mislim da promenim jedinicu mere nego bas velicinu podeoka.....

Voleo bih i ja da znam. Ako sam dobro shvatio, ti bi zeleo da je izmedju dva podeoka razmak manji ili veci od 2.5 mm koliko je po defaultu. Mislim da ne moze.
Medjutim, probaj da kliknes levi taster(misa) dok si na nekom markeru u okviru rulera, a zatim i desni, ne pustajuci levi. Videces da onda moze kontinuirano da pomeras markere po ruleru, iz prikazivanje razmaka u ciframa (na dve decimale - npr: 1.39cm). Mozda ti ovo bude dobra zamena.

A mislim da nema sanse da se promeni velicina fonta (od cifara rulera).

komunisti

pa lepo sam ja govorio da microsoft pravi komunisticke programe .... za sve da bude dobro a kad bolje pogledas kad ti stvarno nesto treba onda kur@( .....

meni ovo treba zbog nekih tabela koje sam ubacio i kada hocu da povecam sirinu neke tabele az samo nekoliko milimetara onda mi ovaj komunisticki program dozvoljava da povecavam ali do sledeceg podeoka na ruleru..... najverovatnije cu sve prebaciti u excel pa ce tu biti ok, mada ne volim bas da radim sa excelom ali sta ces mora se ....

AKO NEKO SKONTA KAKO SE TO PODESAVA OBAVEZNO DA JAVI !!!

Re: komunisti

raindog je napisao(la):
pa lepo sam ja govorio da microsoft pravi komunisticke programe .... za sve da bude dobro a kad bolje pogledas kad ti stvarno nesto treba onda kur@( .....

meni ovo treba zbog nekih tabela koje sam ubacio i kada hocu da povecam sirinu neke tabele az samo nekoliko milimetara onda mi ovaj komunisticki program dozvoljava da povecavam ali do sledeceg podeoka na ruleru..... najverovatnije cu sve prebaciti u excel pa ce tu biti ok, mada ne volim bas da radim sa excelom ali sta ces mora se ....

AKO NEKO SKONTA KAKO SE TO PODESAVA OBAVEZNO DA JAVI !!!

Nije mi jasno koji 8==D koristis lenjir za menjanje sirine tabele!
Preko table properties ... moze numericki da se podesava sirina bilo direktno bilo preko sirina kolona!

Inace ja vec dosta dugo trazim bolji program za tabele od Worda! On nije los dok tabele ne postanu malo *******ije kada pocinju da se desavaju najneverovatnije stvari!

Excel nudi mnogo manju kontrolu za setovanje bordura pa mi tabele u stampi budu ruznije!

Verovatno najvece mogucnosti nudi Corel ali tu onda ostaje jako malo od automatike!

Samo drži Alt dok pomeraš tabelu, ili bilo šta drugo - isključuje lepljenje na grid, a i na ruleru ćeš dobiti precizne kordinate.
Pozdrav

HVALA

E SVAKA VAM CAST MNOGO STE MI POMOGLI :wave;

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno