Šta je novo?

Microsoft Word Office 2007

Stringer

Poštovan
Učlanjen(a)
12.10.2016
Poena
51
Pozdrav drugari.
Koristim Microsoft word 2007, problem se desio kada sam uradio "cut" word file-a iz jednog foldera u drugi te uradio "replace". Da li je moguce da nekako povratim file za koji sam slucajno uradio replace?

Probao sam da uradim system restore ali nije uspelo zato sto mi nije bio ukljucen system restore na lokal disk D.
Da li postoji odgovarajuci softfer kojim bih mogao da povratim file ili windows sadrzi neki folder u kojem cuva filove, te da u njemu pronadjem zeljeni file?

Hvala unapred!

Pozdrav ljudi imam HITAN problem.Greskom sam obrisao fajl sa nekim vaznim podacima...uspeo sam da ga povratim ali mi se javlja ovo.
a8c4b907cca1828facbd884e4933d0ea.jpg

Kako ovo da resim ako je i moguce da se popravi??

Moje iskustvo kaze da ti je to nazalost zavrsena prica. Fajl u originalnom stanju ne mozes nikad da vratis. Spasavanje odredjene kolicine teksta iz fajla mozda je mozda moguce ali i to je diskutabilno. Imao sam par situacija slicnih tvojoj. Probao svasta nesto. Brdo softvera itd. Nista.

Sent from mTalk

Pa zar Word ne radi auto-save na odedjeno vreme i skladisti taj fajl na drugom mestu? probaj taj fajl da povratis...mislim da sam ja tako to resavao...

Sent from my Redmi 4 prime

Gde si trazio? Koja lokacija?A neki recover program da ga vratis sa harda?!Recuva i slicni...

Sent from my Redmi 4 prime

Vrh Dno