Šta je novo?

Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 gde?

Poshto si iz pancheva...najbolje da "lovish" u imtelu. A cena..pa bude neshto tipa 60e za OEM verziju..

Poslednja izmena:
Poshto si iz pancheva...najbolje da "lovish" u imtelu. A cena..pa bude neshto tipa 60e za OEM verziju..

Zvao sam ih i kontaktirali su microsoft zastupnike. Receno mi je da ce je skinuti iz ponude ako ne dobiju profakturu u skorije vreme..

Jos negde?

mk racunari
(jedino sto je u oem varijanti mis malo drugaciji, tacnije dobija se ms wireless laser 5000)

Poslednja izmena:
MS hardware uvoze Direct Link (samo OEM, nema taj model trenutno), CT Computers (OEM i Retail, nema trenutno) i BS Procesor (Retail, ne znam da li ima)...

Zvao sam DL i spojili su me sa Informatikom. Imaju taj model na stanju i rezervisao sam ga za ponedeljak. Hvala svima na informacijama.. Sad cu samo da ih pozovem da vidim dal je verzija sa misem 5000 ili 6000 - ovaj drugi mi se vise svidja..

Poslednja informacija da komplet tastature i misa stize verovatno u petak u Informatiku (onaj komad koji sam "rezervisao" je otisao nekom "VIP" kupcu) tako da ako neko ima jos neku informaciju...

pozz

jedino sto je u oem varijanti mis malo drugaciji, tacnije dobija se ms wireless laser 5000
Jeste, uvoznik za MS kaže da u OEM varijanti kompleta ide miš 5000, a u retail varijanti (u šarenoj kutiji) miš 6000. MS preporučena cena za retail je $92 plus PDV. Retail verzije MS hardvera uvoze BS Procesor, CT Computers...

Snasao sam se u medjuvremenu i vec nekih mesec dana koristim navedeni komplet (OEM varijanta). Mogu reci da sam veoma zadovoljan tastaturom, a i misem.

Snasao sam se u medjuvremenu i vec nekih mesec dana koristim navedeni komplet (OEM varijanta). Mogu reci da sam veoma zadovoljan tastaturom, a i misem.

Blago tebi, ja se već par puta zadržavam da ih ne razbijem o zid :wall:
Iz čista mira veza postane očajna :(

Znaci dobio si Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 v1.0 u tom komletu?

Tako je. Razmisljam se da uzmem Natural Wireless Laser Mouse 6000, a ovaj 5000 dam devojci. Zanima me samo da li bi isti radio uz receiver koji dolazi sa tastaturom. Jel probao neko? U slucaju da radi, receiver od novog misa bi upario sa starim. :guitar: Nije da je mis los, ali nekako mi deluje da je ovaj Natural do J :) Jel imao neko iskustva sa njim?

Blago tebi, ja se već par puta zadržavam da ih ne razbijem o zid :wall:
Iz čista mira veza postane očajna :(

Desavalo se i meni da se veza izgubi sve dok nisam nasao pravo mesto za receiver. Probaj da ga setas po stolu ili cak da ga udaljis od istog (imao sam problema sa konekcijom kada je receiver stajao blizu monitora i kucista). Ja ga recimo sada drzim dole na subwoofer-u i sljaka super:smash:

Desavalo se i meni da se veza izgubi sve dok nisam nasao pravo mesto za receiver. Probaj da ga setas po stolu ili cak da ga udaljis od istog (imao sam problema sa konekcijom kada je receiver stajao blizu monitora i kucista). Ja ga recimo sada drzim dole na subwoofer-u i sljaka super:smash:

Ma pomerao sam ga svuda... Uglavnom dobro radi, a onda iz čista mira počne da otkazuje i tastatura i miš, obično noću :mad:

Mora da potražim onu Dellovu kopiju Apple tastature...

Zanima me samo da li bi isti radio uz receiver koji dolazi sa tastaturom. Jel probao neko?

ja imam ms wireless desktop elite ex. edition. kupio nov ms wireless laser mouse 5000 i radi bez problema sa starim risiverom koji je stigao uz komplet.

poz.

ja imam ms wireless desktop elite ex. edition. kupio nov ms wireless laser mouse 5000 i radi bez problema sa starim risiverom koji je stigao uz komplet.

poz.

Super. Samo me jos zanima da li radi stari mis sa "novim" risiverom (risiver od natural wireless 6000 misa se razlikuje od risivera koji je stigao sa kompletom tastatura i mis koji posedujem). U slucaju da nece da radi bi li mi ti prodao taj risiver od laser mouse 5000?:wave:

pozdrav

pa verovatno radi stari mis sa novim risiverom. nisam probao. ja koristim stari risiver od kompleta tastature i misa. sve radi najnormalnije.

Vrh Dno