Šta je novo?

Microsoft upozorava 400 miliona Windows korisnika – ne ažurirajte svoj PC

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-10-Windows-11-druga.jpg

Microsoft upozorava 400 miliona Windows korisnika – ne ažurirajte svoj PC​

Microsoft upozorava korisnike Windows 10 sistema na rizike od prelaska na Windows 11 verziju u slučaju nekompatibilnih računara, uz gubitak podrške i sigurnosnih ažuriranja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...iona-windows-korisnika-ne-azurirajte-svoj-pc/

Aha, sad su se javite Win11 promoteri :LOL:

To je samo za one sa nepotpuno kompatibilmin kompjuterima, tipično šklopocijama.

Tačno će nadmastiti i Viber.

Koji bolidi majko mila, pa da juče vikali pređite, sada viču nemojte.
Skoro sam čuo priču kako je krompir stigao u Evropu. Seljaci nisu hteli da ga jedu, jer im je bio gadan, pa nisu ni hteli da ga gaje. Onda se pravi zakon da svi moraju da gaje krompir, ali seljaci i dalje pružaju otpor. I onda momenat genijalnosti, zabrana gajenja krompira za siromašne. Krompir postaje luksuz dozvoljen samo bogatima. Gle čuda, odjednom svi žele taj rajski komad blatnjavog grumena i svima se sviđa.

Skicoidno ali nisu se odlučili šta i kako. Na jednoj strani kao olabave uslove pa kažu da možda nije dobra ideja. Oni bi da se otarase desetke što pre. U svakom slučaju, sada nekompatiblni PC će izumreti za par godina, bar većina tamo gde se računa, tj. kupuju drugi MS proizvodi.

Ja koristim windows11 zadnju zakrpu i imam problem sa start 11 , na start11 mi se pojavljuje beli okvir ,svakog puta kada se sistem podigne to se javlja

Start11 nije sankcionisan od strane MS-a pa ga update često pokvari. Moraš stalno i njega da updejtuješ jer MS baš briga za takve programe koji se mešaju u system i prave probleme. Za te stvari možeš da kriviš samo developera takvih programa, MS nema ništa sa njima niti ih podržava.

Nazad
Vrh Dno