- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
ili je to mozda sada udarac pred Applov WWDC 07.... sjajne stvari u svakom slucaju!
Ja ne znam zasto toliko ljudi misli da Microsoft bilo sta radi da parira Apple-u. Zabole njih bas za Apple i wwdc 07. To im je gotovo nikakva konkurencija. Druga stvar je sta je bolje i sta ko od nas misli o tome. Zamisli likove iz MS-a koji razmisljaju : "Hm, sad ce wwdc 07, moramo da smislimo nesto...". Meni deluje nemoguce 🙂
A sto se tehnologije iz teme tice, ko god da je smislio i cija god da je ideja, ova MS-ova prezentacija izgleda jako lepo. Na kraju krajeva, ima milion dobrih ideja sa svih strana sveta, ali dok se neko veliki ne umesa da to uoblici i omasovi, stvar je gotovo bezvredna.
Sta vredi sto sam ja mozda pre 20 godina isto ovo smislio 🙂
taj multi touch ekran je bio prikazan neposredno pre i posle iPhone-a! S.Jobs rece da je patentirao multitouch tehnologiju, ne kontam otkuda sad da je to MSov proizvod??
A sta cete da radite sa ovim? Mislim, odvojicete jednu sobu za novi sto i muljacete rukama po nekom kao ekranu 🙂
Ma to sa patentima je uvek mutna priča. Npr. danas čitam u SK da Microsoft tvrdi i rešio je da tuži neke linux mejkere zbog toga što linux koristi 50-ak MS patenata samo za kernel, oko 40 za UI itd itd. Što se tiče muljanja prstima po stolu, i meni je to bezveze, ja ujedam ako mi neko približi prst ekranu, a zamisli da moram sa obe strane nešto da brljam i to non stop. Kapiram da će ova tehnologija biti namenjena za specifične potrebe... a opet, ako uđe u domove, ja ću sigurno da nabavim neke specijalne rukavice...
Kapiram da će ova tehnologija biti namenjena za specifične potrebe... a opet, ako uđe u domove, ja ću sigurno da nabavim neke specijalne rukavice...
A u narednoj iteraciji ko u Minority Reportu, ekrani vertikalni pa mašeš rukama okolo :wave:
ja ujedam ako mi neko približi prst ekranu, a zamisli da moram sa obe strane nešto da brljam i to non stop
Za početak po Sheratonima, Hiltonima i Hyattima... 😛A sta cete da radite sa ovim? Mislim, odvojicete jednu sobu za novi sto i muljacete rukama po nekom kao ekranu 🙂
Nekako mi nije za po kuci.
Nego, ako od ovoga M$ ne napravi neku novu gejming revoluciju (kao što je to uradio Wii), neće se leba najesti - a tipujem da hoće u nekom obliku. 🙂
pa sa cenom od 5000-10000$ sigurno nije za po kuci :d osim toga lepo pise da ce u pocetku biti isporucivan muzejim, javnim ustanovama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari