Šta je novo?

Microsoft Outlook

Srkson

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
620
Zanima me pod kojom su extenzijom file-ovi Inbox, Outbox itd. i gde u Windows-u mogu da ih nadjem. Znaci u pitanju je Microsoft Outlook.
Recimo znam za Outlook Express da je to .dbx extenzija, ali za gore navedeno nikako da nadjem. Pomagajte. :smash:

Jedan jedini *.pst fajl u Local Settings/Application Data/Microsoft/outlook diru od konkretnog usera.

Preporucujem program Outlook 2000 XP Backup, savrseno radi posao i ima lepe opcije. Svidece ti se.

Kod Windowsa XP po defaultu je na toj putanji, mada ne mora da bude.
Kod Windowsa 98 je obicno u direktorijumu Windows ili Profiles.
Najsigurnija varijanta je da sa Search pronadjes *.pst file koji ti je potreban pogotovo ako racunar koristi vise usera.
Koji je aktuelan mozes videti i po datumu pristupa.

U krajnjem slucaju mozes i u samom outlooku da izaberes root element u stablu, pa na export u pst fajl, stikliras 'include subfolders' i dobices isto - sacuvace sve: i adrese i kalendare i mailove itd

Hvala Vam puno. Sve sam nasao, odradio i sve je OK. Sledece pitanje je: Kako sada da konvertujem, naravno ako je to moguce, ovaj outlook.pst u .dbx extenziju, a da mi razdvoji po mogucstvu na inbox, drafts, itd. i da sve to koristim u Outlook Express-u.

Trebalo bi ovako, otvoris Outlook Express
File-Import-Messages-Microsoft Outlook

Vrh Dno