stanislaw
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2007
- Poena
- 309
imam neki office paket vec par godina i koristim ga na svom kucnom racunaru... nikada nisam imao problem da mi microsoft-ov outlook ne pamti password za mail... za sve te godine sam ga barem 15-tak puta reinstalirao i svaki put isto podesio i uvek ok, a sada sam ga instalirao na novi notebook i prilikom svakog paljenja programa trazi password koji ukucam i stikliram remmember i posto stisnem ok prikaze da slanje/primanje poste nije uspelo, a posto na tom prozorcicu stisnem cancel i ponovo send/recived sve bude ok do ponovnog paljenja mail klijenta... :type:
da li neko mozda zna sta da radim ??
pokusao sam i da odem na edit account i tamo ukucam password i save, ali ista stvar... :smash:
pored microsoft outlook-a u isto vreme na notebook-u koristim i windows mail klient (na os vista) i on najnormalnije pamti passove i sve radi ok...
da li neko mozda zna sta da radim ??
pokusao sam i da odem na edit account i tamo ukucam password i save, ali ista stvar... :smash:
pored microsoft outlook-a u isto vreme na notebook-u koristim i windows mail klient (na os vista) i on najnormalnije pamti passove i sve radi ok...