Šta je novo?

Microsoft Outlook 2007 pomoć oko back-up mail baze

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Treba da radim reinstalaciju sistema i sve sam uspeo da sačuvam osim baze iz Outlook-a. Ne mogu da nađem po opcijama gde je ono što u Outlook Expresu sa XP-a ima move folder to, to ovde ne mogu nikako da nađem, a treba mi za što pre :)

Mozes to pomocu acronisa

Pa ovo je bolja varijanta, zato što ovako mogu automatski da stavim da se mailovi čuvaju na drugoj particiji (tj posle samo da vratim tu lokaciju), odradim sve što treba, podesim, odradim image (preko acronisa) i posle ako nešto zeznu (sve što im treba je na sigurnom) samo odradim restore i sve šljaka savršeno i sve je tu.

Nisam malo skontao post. C:\Documents and Settings\tvoj_user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook - ovo ti je precica od tvog O 2007, ctrl+a, ctrl+c i kopiras ctrl+v gde hoces, i samo posle reinstalacije vratis u isti.

Hvala, a jel moguće posle u O2007 namestiti da on "povuce" celu bazu sa te druge lokacije gde prekopiram ovo?

Naravno da mozes. Bitan ti je backup .pst, njega mozes da smestis i na D particiju i da u samom O2007 navedes putanju do njega.

ovo sto je rako/la Kraljica Milica je jedan od postupaka
a mozes i iz outlooka file -> import and export odaberes export to a file odaberes personal folder file (pst) posle toga odaberes sta hoces da exportujes, obelezi i include subfolders i odaberes destinaciju,
e sada kada budes hteo da vratis tu "bazu" ides import, pa iport from another program or file, odaberes personal folder file, odaberes lokaciju gde se nalazi fajl i to je to.
takodje posle ovoga "baza" ti ostaje tamo gde si je exportovao, znaci nece se pakovati u C:\Documents and Settings\... ali me nemoj drzati za rec, proveri posle importa.

Kako me nerviraju što nema više OE :)

Nazad
Vrh Dno