Šta je novo?

Microsoft Office 2010

Da li je tačno da Office 2010 radi osjetno brže od Office 2007, da brže otvara fajlove? Čuo sam tako nešto.

Dozla ( a i ostali koji su bolje upoznati sa O2010 ), dobio sam na poslu novi laptop, sa Win 7pro 64bit, i uzeo sam Office 2010 pro, ali sada vidim da mi je instaliran Office 32bit.

Da li ista licenca važi i za 32 i za 64 bita, ili se za 64 kupuje druga.

Ako je ista, onda ću skinuti 64, pa da iskoristim full mogućnosti.

Hvala unapred.

Pocevsi od M$ Office 2010 posebno su verzije za 32-btne a posebno za 64-bitne OS tako da ces ipak morati da "nabavis" 64-bitni M$O 2010.

Ja sam prezadovoljan sa 2010 u odnosu na 2007, mnogo brze i stabilnije radi. Pogotovo Outlook koji je ranije cesto pucao jer je baza sa oko 15k mailova, sada nemam tih problema.

Koliko sam primetio dosta je slican sa 2007 i nemam problema u snalazenju itd. Razmisljao sam da li u firmi da radimo upgrade na 2010 ili da se ostane na 2003 i naruceni su.

Da li na Office 2010 radi onaj "patch" koji sistem menija pretvara u stari klasični oblik? To koristim sada na Office 2007.

Ako ti racunari nisu na domenu, placena i krekovana verzija mora da se aktivira svakih 6 meseci, sto iritira, posebno one koji su platili pa jos moraju da aktiviraju na svakih 6 meseci...

Inace osetno brze radi, i dosta je stabiliji. Vizuelno je mnogo lepsi, ovde ti ne treba nikakav patch da vratis na stari klasicni oblik, imas tu opciju u meniju.

Poslednja izmena:
Martine, hvala na odgovoru, za sada ću se zadržati na 32bit-noj verziji.

Vrh Dno