Šta je novo?

Microsoft Office 2003 - catastrophe

• Začetnik teme Začetnik teme popa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
Vec sam ranije otvarao jedan thread na temu cudnog setovanja Office XP-a.
Tada je bilo reci o tome da mi instalirani Office XP svaki drugi-treci dan trazi instalacioni disk kako bi odradio odredjenu instalacionu operaciju pre nego sto ce pokrenuti Word,Outlook ili sta vec drugo.Ja bi mu izasao u susret i tako u nedogled kao sto sam vec rekao svaki drugi-treci dan.
Naravno ubrzo mi se to smucilo posto nije postojao nacin da se ova grozota izbegne i pored toga sto sam ga deinstalirao,podesavanja apsolvirao itd...
Presao sam na Office 2000 koji nije isfrustriran ovakvim zastitama i ne uzasava i one koji imaju licenciran software.
Uzeh skoro Office 2003 i - kad ja tamo a ono medjutim - i ovaj *****ski program se ponasa kao i njegov prethodnik ali sada radeci do-instalaciju SVAKI DAN,s tom razlikom sto me je pre pocetka prvobitne instalacije program upitao da li zelim da na hard prebacim i oko 200Mb podataka koji ce mu trebati u ovakvoj I LOVE YOU ***** zaj..anciji sa do-instalacijom.
Sve u svemu Office 2003 ne trazi disk kako bi tu operaciju obavio ali svaki dan izgubim 1-2 minuta pokretajuci Word kako bi se svi zajedno - mi u Srbiji i oni u Redmondu igrali Informatike....
Kako se bre ovo neutralise???

Poslednja izmena:
Ovaj odgovor ti sigurno nece pomoci, ali ja nemam tih problema...

Lepo si treba sve da instaliras na hd i da decekiras opciju da ti se instalira sa cd kad budes koristio doticnu opciju ili dodatak.

Dakle ponavljam:
On se i instalira sa hard diska jer me je i pitao prvobitno da li da te podatke prebaci na hard disk pa sa njega da radi do-instalaciju ili da mi svaki put trazi cd.Prevedeno:
zamislite da svaki dan kada zelite da odigrate svoju naj omiljeniju igricu vi morate nanovo da je instalirate.
Kakva zabavna operacija!!!
Pozdrav!

Postavis neki antivirus (Norton ili Kaspersky) skines najnovije update-ove i skenirash sve zivo.

Zatim stavish System Mechanic Pro 4.0h da ti napravi malo reda na HDD tj. pobrise nepotrebne stvari i da ti napravi reda u registryju (pre toga obavezno backup registryja).

Ako ti bas nista od ovoga ne pomaze onda reinstaliraj Win :crash:

Inace nisi napisao koji win?

popa je napisao(la):
Dakle ponavljam:
On se i instalira sa hard diska jer me je i pitao prvobitno da li da te podatke prebaci na hard disk pa sa njega da radi do-instalaciju ili da mi svaki put trazi cd.Prevedeno:
zamislite da svaki dan kada zelite da odigrate svoju naj omiljeniju igricu vi morate nanovo da je instalirate.
Kakva zabavna operacija!!!
Office to voli da radi ako ima jedan od onih vrlo nelegalnih ključeva

Ma......
Izbrisi Office sa sistema,restartuj komp,ponovo intaliraj office "FULL" kad zavrsis rest. komp i neces imati vise problema.
Problem je u reg. bazi jer ti ne prepoznaje neke fajlove(to je najverovatnije zato sto si instalirao neke programe koji su trazili obavezan boot a ti si ih kao za'***) 😀

Nekoliko zadnjih dana sam se zezao sa ovim problemom koji se i kod mene pojavio, i koliko sam video po internetu ne samo kod mene, dosta ljudi ima problem sa tim, a rešenja koja su predložena nisu pomagala.

Pošto sam našao rešenje u mom slučaju, reko da ga postujem ovde, možda nekom zatreba. 🙂

Prosto je da skoro ne može biti prostije. Pri instalaciji samo treba isključiti sve aktivne programe (i one u Systray-u) i onda je problem rešen. Nema veze da li je instalirana full verzija ili samo pojedini programi iz celog paketa, bitno je da ništa ne visi u memoriji od programa.

NTC je napisao(la):
Postavis neki antivirus (Norton ili Kaspersky) skines najnovije update-ove i skenirash sve zivo.

Zatim stavish System Mechanic Pro 4.0h da ti napravi malo reda na HDD tj. pobrise nepotrebne stvari i da ti napravi reda u registryju (pre toga obavezno backup registryja).

Ako ti bas nista od ovoga ne pomaze onda reinstaliraj Win :crash:

Inace nisi napisao koji win?

To mu sigurno nece pomoci.

Nazad
Vrh Dno