Šta je novo?

Microsoft Natural Keyboard

yogi

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2002
Poena
609
Zanimaju me iskustva vlasnika pomenute tastature,konkretno
da li je tesko naviknuti se na nju i kada se navkines da li je
moguce kucati na normalnim tastaturama bez katastrofalno mnogo gresaka.
Vredi li to uopste kupovati ako kucanje i nije bas primarna stvar?
:wave;

Nije se tesko ni naviknuti ni odviknuti.
A moze se i uporedo raditi na normalnoj.
Ja imam Natural, ali OK kucam i na svim obicnim.

Da li kupiti ?
Ako kucas sa svih 10 prstiju, da, obavezno, ako kucas sa par prstiju bolje ne.

Pozdrav!

Ja sam naucio da kucam na Natural i jedno vreme nisam uopste mogao na obicnoj, ali sam se donekle navikao... Mnogo vise pravim greske na obicnoj, pa sam iscimao jednu istu kao kod kuce (Multimedia Natural), da stoji i u redakciji kada treba nesto da se kuca... Cisto da ne ispravljam greske svake dve recenice...

Izuzetno kvalitetna tastatura! Meni sad radi isto kao i 97`god kad je kupljena (i krvavo placena :x ). Posle 6 godina kucanja na doticnoj dosao sam u BG i tu uz novi racunar uzeo obicnu Logitech Easy keyboard i navikao se u roku od par dana da kucam bez greske (ne tako brzo kao na Naturalu ali ipak...) SVAKA PREPORUKA ZA NATURAL! 8)

slichan sluchaj kao kod rippera, josh uvek koristim onu najstariju verziju.. sjebao sam joj plus i nulu na numerichkoj ali inache radi savrsheno od '97 ili '96, ne secam se.. vredi svaku paru..

tastatura te natera da nauchish da kucash pravilno, posle toga nije problem da se naviknesh na obichne, mada nikad nisi u stanju da kucash na njima istom brzinom..

vudu_dva je napisao(la):
slichan sluchaj kao kod rippera, josh uvek koristim onu najstariju verziju.. sjebao sam joj plus i nulu na numerichkoj ali inache radi savrsheno od '97 ili '96, ne secam se.. vredi svaku paru..
Znači loš kvalitet :mrgreen: ctp;
Moja Chicony iz '95 je ko nova :happy: Jedino se izlizao natpis na strelici dole :S

nope, ja sam sjebao tastere kad sam ih skidao zbog pranja.. da je neshto crklo od upotrebe bio bi to valjda spejs, a on josh uvek radi kako treba :)

vudu_dva je napisao(la):
nope, ja sam sjebao tastere kad sam ih skidao zbog pranja.. da je neshto crklo od upotrebe bio bi to valjda spejs, a on josh uvek radi kako treba :)
Kad se tastatura pere ti tasteri se ne diraju ;) Pa nisu džabe vezani :beat:

Ma pusti jdditd-a :) On voli da pravi tudji hardver slican svojim krshevima. :d Ne zelis da vidis na kakvoj tastaturi on kuca :p

Inace za svaku preporuku M$ Natural Elite, vredi svaku paru

Nazad
Vrh Dno