Šta je novo?

Microsoft je blokirao instalaciju Ie 10 za win 7 + Server 2008R2

Razumevanje engleskog ti nije jača strana, koliko vidim. Microsoft je objavio alat koji administratorima na korporativnim mrežama omogućava da blokiraju instalacije IE10, nije Microsoft ništa blokirao na svoju ruku.

The IE10 Automatic Update Blocker Toolkit is designed for enterprises that want to keep workers on an older edition of IE. Its tools include a script that can be run locally, as well as an administrative template IT administrators can use to widely block IE10 through Group Policy settings.

The tools block automatic upgrading of older editions of Internet Explorer to IE10 on Windows 7 and Windows Server 2008 R2 via the operating systems' built-in Automatic Update service. Companies that rely on WSUS (Windows Server Update Services) or SMS (Systems Management Server) do not need the toolkit; they can manage the deployment of IE10 using those programs.

Individuals can also use the toolkit to keep IE10 off their Windows machines.

Bas me zanima kako ce ispasti za W7, jer ono sto sam video na W8 je bilo... nocna mora. barem pola sata smo trazili kako da odemo u OPTIONS, jer istih ima samo u Desktop modu :)

Razumevanje engleskog ti nije jača strana, koliko vidim. Microsoft je objavio alat koji administratorima na korporativnim mrežama omogućava da blokiraju instalacije IE10, nije Microsoft ništa blokirao na svoju ruku.

Razumem ja engleski vrlo dobro. Jesam u corp. mrezi i vrlo dobro znam da moramo da imamo standardizovane racunare.Zato i jesmi u OVS-u.
Znaci iste operativne, iste office, iste browsere, nema surfa po non-productive sajtovima, nema piraterije... sve legalno.
Ja sam u shvrhu testiranja instalirao W8 :)( ) + office 2013 ( :) ) .

Nije Microsoft pustio alatku, nego je third party ?

Kako bre nije Microsoft kad jeste piše lepo i u naslovu i u prvoj rečenici Microsoft has released tools to block Internet Explorer 10

Da li vi uopšte kapirate šta sam ja napisao? Nije Microsoft blokirao IE10 nego je objavio alat koji administratorima omogućava da blokiraju instalacije IE10 na serverima i radnim stanicama, ukoliko imaju takvu potrebu.

Nazad
Vrh Dno