Šta je novo?

Microsoft ISATAP Adapter #3

boginja01

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
304
uvodna rac:
ne znam mnogo o ovome, ali zato ste vi tu da se nasmejete i pomognete :banana:

priča:
pre neki dan sam kupil laptop dell studio 1535, instalirala vistu ultimate, skinula driver-e sa zvanicnog site-a i zakucala se kod kablovkog internet-a (sbb, modem: 'scientific-atlanta webstar') :S: ...
-sa ethernet kablom, jedna lampica svetli narandzasto,
-nakon pokusaja sa usb kablom u 'device manager -> network adapters' se pojavio 'Microsoft ISATAP Adapter #3' za koji naravno nemam driver-e

pitanja:
1. sta je uopste 'Microsoft ISATAP Adapter #3'? :trust:
2. kako da resim problem? :smash: hocu na net! :type:
3. da li je potrebno jos nesto od podataka da napisem? :type:

lep pozdrav!
:wave:

Nesto ti tu nisi uradila kako treba :D Kod mene na starijem bratu (studio 1735) sve radi kao podmazano :)
Probaj da reinstaliras Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet drajver, pa pokusaj ponovo sa ethernet kablom da se spojis.
Sto se tiche spajanja tog modema preko usb kabla ... mislim, ako se dobro secam, da tu treba driver prethodno da se instalira.

A evo sta ms kaze za ISATAP Adapter

pokusala sam reinstall driver-a. sa ovima koje si naveo ne prolazi jer je vista 64, pa prijavljuje da su novije verzije vec instalirane, sa onima sa dell-ovog site-a prodje, ali se nista nije izmenilo...

Iskljuci USB kabl, povezi mrezni kabl, sacekaj jedno minut, pa onda klikni na Start pa na Run (ako nemas Run, mozes i Start - Programs - Accessories - Command prompt

tu ukucaj

ipconfig/all > C:\ipconfig.txt (i udari Enter)

zatim idi u My Computer, pa na Local disk C, pa otvori fajl ipconfig.txt i prekopiraj tekst iz njega ovde.

Poslednja izmena:
reseno!

zaboravila sam na sitnicu da modem pamti ip i konfiguraciju racunara...
nakon reseta modema, proradio.... :)

hvala momci na trudu!

lep pozdrav!

Nazad
Vrh Dno