Šta je novo?

Microsoft Ergo 4000 otvaranje - pomoc

Geble

Slavan
Učlanjen(a)
13.09.2006
Poena
360
Mama mi je prolila kafu po tastaturi i dobar deo tastera je prestao da reaguje na komande. Skinuo sam sve srafove koje sam mogao,naslone za ruku, ali ne mogu da odvojim glavnu masku.
Kao da ima nesto kod zoom tastera sto je i dalje drzi. sa svih strana se odvaja, samo na tom centralnom delu zapinje. Da li je neko otvarao tastaturu i zna kako da odvojim taj deo.
Trenutno posto nemam rezervnu se mucim sa on-screen keyboard-om iz Wina, znaci ili da to sredim ako moze ili sutra kupovina nove.

Pa pazi,ako je tastatura kako kazes vec "prestala da reaguje na komande" neces pranjem/ciscenjem dobiti nista. U takvim slucajevima ni ne treba proveravati da li radi ili ne ( posto je jako velika verovatnoca da nece raditi ako je budesh isprobavao :) ),nego je odmah iskljuciti i oprati,pustiti da se osusi i tek onda probati da li je ok

Otvarao sam je ja...Mogu ti reci vrlo je komplikovano.

Koliko se secam zvrcka je u space tasteru, znaci skines njega pa ispod vidis elektroniku i mislim sraf... tu je i problem, znaci glavna elektronika mu je ispod spacea, i back-forward tastera, a tu se prirodno i sliva tecnost... drugi problem je da je folija vrlo slabo zasticena i da tecnost garant dospe do nje...

Rezultat mog ciscenja je bilo da je isla u servis... jednostavno tastatura je jako osetljiva na prosipanje, a jos vise na brisanje prosutog i treba odneti profesionalcu da sredi...

Nazad
Vrh Dno