Šta je novo?

Microlab FC330 New Design

Pa jel onda kao visokotonac napravljen samo za ukras??? jel valjaju ti zvucnici?

Da, za ukras. Valjaju itekako, jesu malo poskupeli, ranije su bili 40e, ali za tih 50-ak evrica bolji 2.1 sistem vrlo verovatno neces naci.

Imam FC330 već 2 godine i prezadovoljan sam njima. Tražio sam 2.1 sistem pri kupovini i mislim da sam napravio pun pogodak.

Ti još nisi kupio zvučnike? Ma mora da si neki ispitivač javnog mnjenja, sve modele si već propitao uzduž i popreko, i još ništa! A fc330 su odlični zvučnici, ako imaš para uzimaj, neš se pokajati! Doduše, poskupljenje od 35e na 50e jeste malo preterano ali takođe govori o kvalitetu-traženosti ovog sistemčića.

Poslednja izmena:
Pa bolje mi je da se raspitam uzduz i popreko pa da znam sta kupujem,nego da se za**bem posle...

Kupio danas fc 330 ca 5300din
sada cu da ih prikljucim i da napisem utiske...

Zvucnici su extra... nisu glasni kao moji ali su fenomenalni bolje tise da slusam ali kvalitetnije i lepse nego glasno a nikako...
potencio metar kada se predje pola ide teze ali nema veze... super su
eh sad posto sam ih platio 5300 ne znam da li su u tom cenovnom rangu best buy,ali stvarno moja preporuka....

Slusas na integrusi? Ako je tako, pristedi za neku polovnu zvucnu, bice primetne razlike.:)
Najbolje je da potenciometar podesis u odredjenom polozaju (na 2/3 kruga, recimo), a da jacinu zvuka regulises preko player-a.

nije integrusa nego neka "SoundMAX Digital audio"... a potenciometar drzim na polovini i bas drzim na polovini a ovo na pleyeru podesavam...

Ma jeste integrusa.:S:
Planiraj nesto bolje.

cenim da ti više od SB audigy kartice u kombinaciji sa drajverima koji od nje prave X-Fi Extreme Audio ništa više ne treba...

Nazad
Vrh Dno