Šta je novo?

micro SD za mobilni

lurkerr

Cenjen
Učlanjen(a)
21.10.2019
Poena
185
Gde ima da se uzmu povoljno te micrSD? I koje najbolje uzeti za telefon?

Gde ima da se uzmu povoljno te micrSD? I koje najbolje uzeti za telefon?
Za telefon bilo koja a da si čuo za marku, npr kingston. Ukucaj na guglu kingston microsd "kapacitet" i traži gde je najmanja cena

Hvala, ali zanima me malo precizniji odgovor. Recimo koja konkretno vrsta kartice kod npr. Kingstona. Ili koja kod SanDiska, da li Ultra ili Extreme i zasto. Da li gledati microSDXC ili microSDHC. Koju speed clasu uzeti, da li bilo koju class 10, ili U1, U3 ili V30. I koje kartice su se pokazale kao najdugotrajnije za integritet podataka. Na takve performanse sam mislio, ako je neko upucen. Davno sam gledao oko toga, ali vremenom je isparilo, a ne znam ni sta je danas aktuelno.

Nije ni bitno, nije tema o karticama pa da ne idemo u offtopic. Potrazicu po forumu i Internetu da se podsetim i vidim kakva je sada situacija.

Hvala, ali zanima me malo precizniji odgovor. Recimo koja konkretno vrsta kartice kod npr. Kingstona. Ili koja kod SanDiska, da li Ultra ili Extreme i zasto. Da li gledati microSDXC ili microSDHC. Koju speed clasu uzeti, da li bilo koju class 10, ili U1, U3 ili V30. I koje kartice su se pokazale kao najdugotrajnije za integritet podataka. Na takve performanse sam mislio, ako je neko upucen. Davno sam gledao oko toga, ali vremenom je isparilo, a ne znam ni sta je danas aktuelno.

Nije ni bitno, nije tema o karticama pa da ne idemo u offtopic. Potrazicu po forumu i Internetu da se podsetim i vidim kakva je sada situacija.
Ja koristim SanDisk ultra vise godina i nikad nisam imao nikakvih problema. SanDisk extrem je bolja (brza) .
Sto se tce brzina i oznaka pogledaj sliku i bice ti jasnije. U sustini clas 10, u1 i v10 su kartice sa istom brzinom i dalje na vise... Nema nekog mozganja, bitni su kapacitet, brzina, cena i ev. garancija.
Screenshot_2023-08-03-13-15-04-440_com.android.chrome.jpg

o samim micro SD karticama postoji soba
hvala na razumevanju

Nazad
Vrh Dno