Za telefon bilo koja a da si čuo za marku, npr kingston. Ukucaj na guglu kingston microsd "kapacitet" i traži gde je najmanja cenaGde ima da se uzmu povoljno te micrSD? I koje najbolje uzeti za telefon?
Ja koristim SanDisk ultra vise godina i nikad nisam imao nikakvih problema. SanDisk extrem je bolja (brza) .Hvala, ali zanima me malo precizniji odgovor. Recimo koja konkretno vrsta kartice kod npr. Kingstona. Ili koja kod SanDiska, da li Ultra ili Extreme i zasto. Da li gledati microSDXC ili microSDHC. Koju speed clasu uzeti, da li bilo koju class 10, ili U1, U3 ili V30. I koje kartice su se pokazale kao najdugotrajnije za integritet podataka. Na takve performanse sam mislio, ako je neko upucen. Davno sam gledao oko toga, ali vremenom je isparilo, a ne znam ni sta je danas aktuelno.
Nije ni bitno, nije tema o karticama pa da ne idemo u offtopic. Potrazicu po forumu i Internetu da se podsetim i vidim kakva je sada situacija.

forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari