Šta je novo?

Mi8, A2 ili RN5?

Op6 je bolja kupovina tu nema dileme , ali isto tako biće oko 150e preko mi8 kada se cene unormale.
Ja sam ga jurio u Kini za 420e ali ortakinju mrzelo da se registruje i da ga naručuje preko kineskog OnePlus sajta :/
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hehe, prebaceni postovi iz mi8 teme.
Pitanje nije na mestu, uporedjuju se telefoni iz razlicite klase, flagship vs budget klasa.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ja msm da je generalno bolje zaokruzen uredjaj, a tu je i niza cena.
A sta cemo onda sa Mi8 vs RN5?
Ja kazem tu Mi 8 SE [emoji23] [emoji23]

Mislis imati? Nemati u vuko*mjau**mjau**mjau**mjau*nama.
Hoces da kazes da je RN5 bolji uredjaj od Mi8 zbog B20?
Evo, ja sam izuzetak, ali meni b20 ili 4G nema nikakav znacaj jer ga ne koristim.

Mi 8 SE nije no-brainer u odnosu na RN5(jeste bolji fon ali nije no-brainer), mada Snapdragon 710 je jedan od boljih chipsetova danas, vise nego dovoljno snage, efikasnost odlicna..

Po meni glupo poredjenje telefona od 400+ vs 300+vs 200+e.(cene kod nas).
Telefoni su razlicitih kategorija.
Koliko para, toliko i muzike... svaki je bolji od jeftinijeg za toliko koliko je skuplji.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Zavisi od zemlje .. kod nas Telenor najviše fura lte800 , MTS skoro pa i ne dok je vip nešto između.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Aha, znaci ipak je (za mene) bolje gledati da tel. ima B20... Ne znam zasto Kinezi u nekim modelima izbegavaju da stave tu frekvenciju, da li je u pitanju neka usteda, mozda proizvodjaci moraju da plate licencu za svaku podrzanu frekvenciju? Jasno mi je da u Kini B20 nije zastupljen pa ga za lokalno trziste ne ubacuju, logicno...

Od ta tri,svako je bolji od onog drugog za koliko je skuplji.
Tako koliko hoćeš para daš,takav ćeš i uređaj da pazatiš.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Imaš tu i Mix 2. On ti je tu malo skuplji od A2 , a opet jeftiniji od mi8. Ima ok dizajn malo veću bateriju od A2 i bolji procesor.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Jel se ocekuju uskoro u Srbiji iz Xiaomi-ja neki model koji je Android One,ali da je bolji od ovog Mi A2 ?
Kod njega mi se ne svidja slaba baterija,nema sd.
Ili ako se ocekuje neki model druge firme koji je jaci od A2 i Android One?

Ne.

Ti dok uzmes telefon izacice jos barem dve generacije :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno