Šta je novo?

Kućna multimedija Mi Box S 2nd gen VS Firestick 4k ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uzeh skori novi TV i nije mi palo na pamet da može da nema Stremio (VIDAA). Koji je fluidniji od ovih i generalno bolji? Jako mi je bitno da sistem tj interfejs ne baguje. Koliko vidim oba imaju 2/8

Znam da nije pitanje, ali moni bolje radi mi stick 4k nego mi box s 2nd gen. Mozda je zbog samog sistema, pa nekako deluje da je fluidniji. Male su razlike, ali eto cist da pomenem...

Imam Fire Stick 4K Max (1st gen). Odlicna spravica.
Al Mi Box 2nd gen mislim da je bolja opcija, pre svega zbog garancije za tih 5-6k dinara.

Firestick ima u gigatronu, ista im je cena. Svakako sam uzeo Mi Box 2, fluidan je 9/10. Daljinac je baš glasan i onaj krug su mogli da rašire malo...

Firestick ima u gigatronu, ista im je cena. Svakako sam uzeo Mi Box 2, fluidan je 9/10. Daljinac je baš glasan i onaj krug su mogli da rašire malo...
Pazi stvarno, otkud Amazon firestick u G? Pohvalno, u svakom slučaju. Ja imam 2 x firestick 4k max 2nd gen i 2 x 4k max 1st gen. Mogu reći da je 2nd gen neverovatan uređaj za te novce!

На крају крајева, упари га са неким другим даљинским. Наручио сам са алија већи модел са тастерима 0-9 и ради ок.

Vrh Dno