Šta je novo?

miš do 2000 didzi?

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Cao,
Imam logitech classic mišonju iz 2002-druge i na žalost moram da ga menjam :( jer je puko mojom nepažnjom.
Treba mi pouzdan mišonja - koji ima samo 2 dugmeta i točkić i ništa više.
Mišonja obavezno mora da funkcioniše dobro u igrama!
Nisam pratio ovu oblast i nemam pojma šta je trenutno najbolje za ovu cenu a da zadovoljava ove jednostavne kriterijume...nekada je logitech bio vrh a sada šta za 2000 hiljade?

Poslednja izmena:
logitech lx3, oko1500-1600din -jednostavnije a lepse od ovoga nisam video (ima 2 dugmeta i skrol:)

Poslednja izmena:
logitech lx3, oko1500-1600din -jednostavnije a lepse od ovoga nisam video (ima 2 dugmeta i skrol:)

Ima prituzbi na neprecizonst tog misa. Koliko je to relevantno - ne znam, ali ne sumnjam u hardwerski kvalitet.

http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9015999

Kao i pomenuti Gigabyte, samo sto je laserski. Pitanje je da li ti se svidja Carbon izgled. Za te pare vise nego ok. Mislim da su drajveri uzasni, tako da ne racunaj na side scroll (tilt tockica).

EDIT: Imao sam Gigabyte verziju i mogu reci da je taj oblik odlican. Presao sam na MX620 i jos mi ne leze u ruku kao sto treba.

Poslednja izmena:
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9015999

Kao i pomenuti Gigabyte, samo sto je laserski. Pitanje je da li ti se svidja Carbon izgled. Za te pare vise nego ok. Mislim da su drajveri uzasni, tako da ne racunaj na side scroll (tilt tockica).

EDIT: Imao sam Gigabyte verziju i mogu reci da je taj oblik odlican. Presao sam na MX620 i jos mi ne leze u ruku kao sto treba.

Izgled mi nije bitan.Vazna mi je ergonomija i preciznost.

Ovo se odnosi na Gigabyte M6800.

Za preciznost nemam iskustva da donosim neki sud. Redje igram igrice, uglavnom klikcem po netu. Mogu reci da nema preskakanja, zaglupljivanja i sl. Ono malo sto sam rekreativno igrao je posluzio odlicno.

Ergonomija je, da ponovim, na vrhunskom nivou.

Zamerka na laganost (volim teze miseve) i sam tockic, narocito srednji klik. Ako tockic ne skripi, onda je jako prijatan za rad, tj. za skrolovanje. Nadji moje postove iz linkovane teme. Ja nisam imao srece sa primerkom, ali i to se moze srediti...

Zbog toga sam preporucio Trust model - ergonomija ostaje ista, tockic bi trebalo da bude bolji, a takodje i laser ne bi trebalo da je losiji od optike. Trust nije neki brend, ali ovo im je iz top ponude, trebalo bi da je dobro. Takodje, dve godine garancije se ne daje na losu periferiju...

Poslednja izmena:
kupio...

Otisao sam da pogledam ovaj gigabyte mish i kupio sam logitech mx518:)
Svideo mi se ima 5 dugmica i kosta 3600 dindzi. To je mnogo vise nego sto sam planirao ali dopao mi se u ruci pa to ti je.
Instalirao sam Setpoint 4.7 i za sada sam zadovoljan. 3 godine garancije!

Moze da se nadje i za 3k dinara, a u Tehnomarketu je jos jeftiniji, doduse veliko je pitanje za garanciju. Neko je juce napisao da je video G5 za 3900 dinara u Comtrade Shopu.

Sve u svemu dobra stvar, ali i znatno skuplja od onog sto smo ti predlagali. Nek' te dobro sluzi :wave:

Moze da se nadje i za 3k dinara, a u Tehnomarketu je jos jeftiniji, doduse veliko je pitanje za garanciju. Neko je juce napisao da je video G5 za 3900 dinara u Comtrade Shopu.

Sve u svemu dobra stvar, ali i znatno skuplja od onog sto smo ti predlagali. Nek' te dobro sluzi :wave:

hvala :wave:
..da ispalo je skuplje nego sam mislio ali sam iz dana u dan zadovoljniji...mis zaslusuzuje svaku paznju:)

kupio sam u plato-u, garancija je regularna kao sto i pise na kutiji..g5 je tamo cinimi se oko 5000 dindzi ako me ne vara secanje...g9 je 8000 to sam zapazio :d

ja od kako sam sebi kupio RX1000 (sobzirom da ti treba mish koji ima dva dugmeta i skrol, to ti i preporuchujem) JEDINU alternativu vidim u X7 seriji A4tech-a. mishevi su haos dobri, kvalitetni i izdrzljivi, iako su gejmerski

Logitech RX1000:

logitech_rx1000.jpg

A4tech X7 (bilo koji model valja, a na slici je X750BF)

1314_b.jpg

Jos jedan glas za A4Tech X7 seriju. Potrazi one sa XL dodatkom jer su laserski i ne zahtevaju podlogu. Evo ja ovaj moj drljam po glossy povrsini i nikada nije "preskocila" strelica na ekranu.

Nazad
Vrh Dno