Šta je novo?

"METRO" preprodavci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sdeki

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G8
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Svakodnevno u oglasima vidjam sve vise ljudi koji pokusavaju da PREPRODAJU HW (monitore,konfiguracije...) koje su na akciji u "METRO-u" po,naravno, vecim cenama.
DA LI JE TO U REDU? MISLJENJA SAM DA NA OVOM FORUMU NE BI SMELO!

Sta vi kazete?

Sto da ne sme ... pa ljudi hoce da zarade sta ti imas protiv toga. Ti mozes da perskocis to i ne kupis, ali glupo je da dajes sugestije drugima. A elektronika iz Metro-a je takvog kvaliteta da je ne bi kupio (vise) nikad :)

dok je ovaca, biće i šišanja!

A što ne bi bilo u redu. Ko voli nek izvoli. Samo što će to ovde malo teže prodati, ipak su ljudi sa foruma upućeniji.

Sto da ne sme ... pa ljudi hoce da zarade sta ti imas protiv toga. Ti mozes da perskocis to i ne kupis, ali glupo je da dajes sugestije drugima. A elektronika iz Metro-a je takvog kvaliteta da je ne bi kupio (vise) nikad :)

Da baš je glupo...
Ustvari možda je i glupo ako nemaš baš ni jednog prijatelja.

A što ne bi bilo u redu da prodaje. To ti je trgovina. Mojoj babi u selu na 50km. od Beograda mlekare plaćaju 19din litar mleka, a ja to mleko kod miška platim 75. Ništa nije ukrao, nije pokvareno, nije slagao...

Poslednja izmena:
A elektronika iz Metro-a je takvog kvaliteta da je ne bi kupio (vise) nikad :)

A ovo nije SUGESTIJA :D

Ne dajem ja sugestije,sa svojim novcem svako moze da radi sta hoce. Ovaj forum ima nekakvu tezinu i veliku edukativnu vrednost. Takodje dosta polovnih stavari sam kupio sa ovog foruma i uvek sam bio zadovoljan (nisu me prevarili niti mi "uvalili") e zbog toga se ovaj forum i razlikuje od drugih. Kao sto ne zelim da neko prevari (osisa :d ) mene, ne zelim to ni nekom drugom, NE NA OVOM FORUMU.

Deki to je konstatacija :)

@diabolique
U ovom odredjenom slucaju. Ako neko hoce bas to nesto, PEGLU, ili sta vec iz Metroa, glupo je odvracati ga od kupovine toga samo zato sto neko preprodaje. Ali avaj, forumi su tu da bi se generalizovalo :) tako ispadoh ja asocijalan po tvom sudu ... slazem se :)

Sto da ne sme ... pa ljudi hoce da zarade sta ti imas protiv toga

....E sad tebi neko moze da kaze sta ti imas protiv sto on ima protiv? Kapiras?
Znaci pile ili jaje?
Nek svako ima protiv, protiv cega oce i miran bachka.
Kad god nekom nesto smeta uvek ima neko kome smeta sto ovom drugom smeta i tako u krug...na kraju krajeva i taj prostor na benchovim serverima mora necim da se popuni, zar ne?

Jos nesto svi ste tako slatkorecivi kada su kompjuterske prevare u pitanju, a kad vas izuju za letovanje ili ne daj Boze kupovinu stana onda vristite ko pripravnica, prema tome NE SE*****

Poslednja izmena:
Jedva cekam da kutija popije svoju jutarnju kafu i da zvekne LOCK na ovu retardiranu temu :D

Josh pogotovo shto je nervozan jer mu ne radi GTX kao ni meni :p

:wave:

Metro je predviđen isključivo za "profesionalne kupce", odnosno za pravna lica. To što je veliki broj fizičkih lica ima mogućnost da kupuje na kartice nekih privrednih društava je sasvim druga stvar.

Neke proizvode na akciji prodaju po cenama nešto nižim od onih u VP odakle su te proizvode i uzeli (govorim o VP bez rabata).
Predviđeno je da se roba tamo kupi, da bi se preprodala.

Jedino što kad neko kupi u metrou, a kad prodaje prećuti taj detalj može da bude zaje..no po kupca, jer je roba u metrou bofl, verovatno je zato dečko to i napisao...

Ali ako ja odem u radnju i kupim monitor, ko mi garantuje da ga upravo vlasnik nije kupio u Metrou.
Prema tome šta je tu je, možemo samo da se nadamo da poštenje polako počinje da se vraća u narod, a da se sva pokvarenost koja se skupljala poslednjih godina polako izbacije...HOW YES NO ;)

Poslednja izmena:
jer je roba u metrou bofl
To nije tačno! Roba u Metrou nije ništa lošija (niti bolja!) od robe iz drugih prodavnica...

S druge strane, ako uzmeš nešto u Metrou i to ne fercera kako treba, možeš lako i bez ikakvih pitanja da zameniš - što nije slučaj u većini ostalih prodavnica u BGDu!

Dakle: Metro RULZ!

Poslednja izmena:
Stvarno nemam nameru ni da branim ni da napadam bilo koga ...

jedno pitanje: ako kupujem neki Acer laptop XYZ u Metrou da i je (i zašto je) on lošiji od istog tog Acer XYZ u npr Pakomu ?

mislim da, ako prodaju mali milion artikala ima krševa koliko voliš, ali valjda je taj Acer tu isti kao i Acer tamo ?

Sta mislite, da li je vreme za fajront?

Ja mislim da jeste ;)

Verovatno i ovi što sklope mašinu treba da napišu da su jednu komponentu uzeli u Pakomu, drugu u Komtrejdu... Da kupac zna, jer kupac mora da zna sve. Imaš brate proizvod/robu, nadam se i garanciju za to i ukupnu cenu. Hoćeš da kupiš, nećeš da kupiš - sasvim jednostavno. Uopšte ne treba da znaš kojim tramvajem je stvar došla do prodajnog mesta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno