Šta je novo?

Metro (2033,Last Light,Redux)

umart

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2013
Poena
350
svi znate o cemu se radi. :)

ono sto mene zanima,jel' uspeo neko da natera crossfire u redux 2033ci?kao ima profajl u katalistu,ali druga grafa nema trika da proradi.probao i guglao,nista pametno nisam uspeo da uradim.da naglasim da mi crossfire perfektno radi u preko 10 igara koje probah do sad,nisam bas toliki n00b.svaka pomoc dobro i prekodobrodosla,jer 2033ku nisam krsteno obrnuo,za razliku od LL-a,tj obrnuo sam je na 465gtx i dualkoru,nemoram vam naglasavati kakva je to patnja bila. :)

Izgleda je 2033 Redux pun bagova. Ako nema patch-a, onda jedino poslednji drajveri da se probaju. Ne znam sta bi drugo mogao da radis.

Niti jedan bug nisam imao sa Redux verzijom.

Pitam se, pošto si tražio na rešenje na net-u, da li ga nisi našao jer:
1. niko ne prijavljuje takav problem (što upućuje da rešenje problema treba tražiti u tvojoj specifičnoj konfiguraciji hardvera i softvera)
2. pojedinci prijavljuju problem ali niko nema rešenja za isti (verovatno kao pod 1. tj. problem je individualan a ne fabrički tj. sama igra nema problem sa CF-om)
3. problem postoji ali ti nisi shvatio kako ga treba rešiti?

Pošto ne znam odgovore na gore navedena pitanja, razmišljao bih o sledećem:
- da li je verzija igre koju imam "narodna" ... a verovatno jeste, pa možda bi druga verzija (a verovatno postoji više "pablišera") obavila posao uspešno ?
- da li si skoro dodao neku PCI-E karticu u svoj sistem (?) ... ako jesi, vadi to napolje, i CF će proraditi (možda će biti potrebno uklanjanje Catalista pa ponovna instalacija ... naravno bez novo-dodate PCI-E kartice). Ovaj problem sam lično iskusio.
- zašto ne probaš da sam kreiraš CF profil ... imaš upustvo i u samom Catalistu a i na internetu ?

Eto, za početak i to je nešto :)

sve sto si naveo sam pokusao,na LL redux-u crossfire radi kako treba,a zadnji je apdejt (4 ukoliko se dobro secam) kao sto je i zadnja beta sto se amd-a tice.sto se tice profila probao sam svaki koji ima veze sa metro-om (dakle metro2033,metro2033 bench,LL,redux) nisam isprobavao profile od drugih endzina,jer sam isao logikom da tesko da rade jer je metro u svom 4a endzinu koji nisam cuo da se koristio igre drugo.

Ali ti možeš da napraviš svoj profil ... bukvalno da kažeš Catalyst-u da hoćeš CF za ovaj .exe fajl ... pogledaj na net-u.
Ne kažem da će zato da proradi ali treba probati sve opcije koje su na raspolaganju.

vazi se,pokusacu defiitivno,nisam pokusavao sa starijim verzijama drajvera jer ova zadnja beta radi savrseno (do ovog problema).javljam ako uspem da resim.

Moze mi neko reci sta mu dodje Redux? Postoji Metro 2033 i Metro Last Light, Redux je nesto izmedju, neki dlc?

Uz redux verzije igara dobijes "prosireni" gameplay originala sa poboljsanom grafikom i boljom optimizacijom

Posto sam odigrao keca nije mi onda bitno.
Hvala na odgovoru.

Hehe, mozda ipak nije iskljuceno. Svakako imam bolju graficku od onda kada sam igrao keca :).

Jao kad se setim keca- kod druga sam igrao na 8600GT upareno sa Athlon I x2... :d

ja sam pokusao sa 465gtx,batalio dok nisam nabudzio 480gtx.a kod druga je sa 8800gtx bilo sasvim igrivo,nikad mi nije bilo jasno kako.

nemam igru na steamu,u medjuvremenu sam je izbrisao,pa kad predjem ove sto su se nagomilale cu probam opet,posto nemam toliko vise vremena za igranje nadam se da ce da ispeglaju u medjuvremenu.LL redux radi kako treba,280x CF je u pitanju.

Je l se isplati ovo uopšte kupovati? Imam obične verzije i sve hoću da ih igram, al' mi se nije dalo da počnem i sad je na popustu ovaj Redux. Aj keca i da razumem, al mi nije jasna uloga dvojke ovde i šta je to toliko unapređeno?

Koga interesuje trenutno je weekend deal na steam-u, 13.6 evra za obe

ceo bundle se moze naci za 3 tf2 kljuca, sto je mnogo povoljnije

Moguce, ali nemam vremena za trgovinu, jedva imam vremena i da igram ono sto kupim :).
U svakom slucaju korisna informacija, hvala,

Da li je neko imao problem sa "crash"-ovanjem u ovoj igri? Prođe uvodna špica i izbaci me sa porukom display driver is crashed ili ne napiše ništa i samo me izbaci u Win. Reinstalirao sam najnovije drajvere za grafičku i ne znam šta treba još da uradim? Verzija igra je "narodna" ali ne mislim da to ima neke veze...

meni radi trenutno 2033 redux stabilno,iako je nisam nesto vozio jer me neoptimizacija izvodi iz zivaca,s' obzirom da je ovo navodno drugo peglanje igre.posto ti to izbaca pokusaj prvo sa reinstalacijom drajvera,stare obrises sa DDU (display driver uninstaller) i stavis fresko zadnje beta drajvere,pa ako bude isto onda da se testira u drugim igrama/bencovima da se vidi jel' problem do grafe,u medjuvremenu isprobaj drugu verziju igre (legalnu naravno :d).

Nemam problem u drugim igrama a već sam uradio to sa drajverima... Vidim po net-u da se žale i ljudi koji su kupili igru na sličan problem. Pogledaću još neke varijante, nešto mu smeta - šteta što nije izašla verzija za konzole :p

Skoro prešao 2033 Redux, sve mi je bilo novo s obzirom da nisam igrao Metro 2033 otkad je izašao, sve sam zaboravio. Oružja su odlična (kako stara tako i nova), atmosfera nenad****va, grafika izuva, stealth je unapređen i sve u svemu, fino novo odelo za dobru igru. Sad krećem na LL Redux, iako mi je svežiji u sećanju

Imam problem. Igram FLT verziju Metro LL Redux, i kakve god video opcije stavio (low,medium,high,very high) grafika je i dalje na low (u opcijama mogu da podesim na maksimalno sve, i tako ostane, ali po ruznoj grafici, maksimalnom frejmu i dalje vidim da je na low). Dakle, kakve god opcije stavio, grafika ostaje ruzna, iako mi u settings stoji da sam promenio. Jel zna neko kako da resim ovo? Nisam imao problem sa Redux verzijom Metro 2033.

Koji proc i grafu imas ?

ne mogu da pokrenem igricu puca

Vrh Dno