Šta je novo?

Metallica on DVD

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Znam da ovo nije prikladna tema za ovaj forum ali mi treba hitno negde Metallica S&M na DVD-u.

Znam da ovo nije prikladan odgovor na temu ali "Oooh, Boze :rolleyes: :eye: ctp; " :mrgreen:
Ko jos slusa metallicu, pa jos S&M ;P :banana:

OptiPlex je napisao(la):
Znam da ovo nije prikladan odgovor na temu ali "Oooh, Boze :rolleyes: :eye: ctp; " :mrgreen:

Definitivno nije prikladan odgovor, tako da mislim da ne bi trebalo tako da reagujes. Ja slusam Metallicu, i znam jos mnogo takvih ljudi, a inace S&M je odlican koncert.

Ukratko o ukusima se ne raspravlja!

Ako coveku ne mozes pomoci, brisi... :smack:

risa je napisao(la):
Znam da ovo nije prikladna tema za ovaj forum ali mi treba hitno negde Metallica S&M na DVD-u.

www.mascom.co.yu

Hmm... Ima li negde narezani DVD?Trenutno nisam pri 30 EURA da dam za original

OptiPlex je napisao(la):

Ja slusam metallicu (starije albume) i S&M je fin koncert...ima par lepih pesama...

Ko slusa - slusa, a jel' neko ima ovaj video sa novog albuma na divx-u?
Ili sam ja optimista?

'ebi ga, imam samo DivX (losha slika, zvuk OK) i Audio CD S&M. BTW SVE pesme su strava. Jedino o novom albumu no comment (ipak: katastrofa)

Mislim, cisto da vidim kako sta sviraju, nisam se ni ja nesto zalepio za ove nove...

Delija je napisao(la):
'ebi ga, imam samo DivX (losha slika, zvuk OK) i Audio CD S&M. BTW SVE pesme su strava. Jedino o novom albumu no comment (ipak: katastrofa)

Ovaj zadnji je... sta ide iza minus beskonacno? E pa tu je negde taj album... ctp; :cuss:

kUdtiHaEX je napisao(la):
...

Ovaj zadnji je... sta ide iza minus beskonacno? E pa tu je negde taj album... ctp; :cuss:

Stvar ukusa.Meni je dobar, ne odlican ,ali je dobar.Jednostavno nije album na prvo slusanje... O:)

LJudi bre,moze li neko da mi pomogne da nadjem narezani DVD Metallica S&M ili ne?!

Delija je napisao(la):
Jedino o novom albumu no comment (ipak: katastrofa)

Novi album katastrofa ?? :eek: Daleko, daleeeeko od toga, mislim da gresis, poslednjih 11 albuma su katastrofa :mrgreen:

Moji saveti su: Dream Theater, Falconer i DragonForce, solidan izbor za bivse Metallicance :D

risa je napisao(la):
LJudi bre,moze li neko da mi pomogne da nadjem narezani DVD Metallica S&M ili ne?!

Pa pogledaj po news grupama, ima ljudi koji prodaju "rezane" (kako me irititra ovaj opsteprihvaceni naziv, sta se bre tu reze?) DVD-e. I neki momak ovde na Benchu ih povremeno nudi. Mada se ne secam da je iko od njih imao Metallicu. ali mozda i gresim...

No, imaj u vidu da neces dobiti DVD identicnog kvaliteta i sa svim onim dodatnim sadrzajima kao na originalnom izdanju. Vec samo suv koncert, sa samo jednim audio streamom. Moguce i sa video snimkom smanjenog bitrate-a.

Kad smo vec kod Metallice imam njihov DVD dodatak sa zadnjeg albuma gde oni uzivo sviraju ceo novi album u njihovom studiju. Jedini problem je sto mi je to na HDD-u, pa bi trebao neko sa DVD rezacem da to prvo narezemo.
Njihov novi album (St. Anger) je bas KICK ASS !! Pravo osvezenje posle Load/Reload kiksa.

A Dream Theater?? Jel oni jos uvek postoje?? :mrgreen:

Imam ja i S&M i St.Anger DVD pa ako neko hoce da reze nek me cimne na pm ili mail.

Vrh Dno