Šta je novo?

Metal Heart : Replicants Rampage

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Da li je neko igrao ovu igru (iz naslova), znam da su Rusi to pravili, da je na ruskim forumima poprilicno napljuvana i ismevana, i da je verovatno dosta losije od Fall Out-a, ali ako je neko igrao neka napise svoje utiske, jer bih nabavio ovu igru ako moze da se igra koliko toliko?

pa nije igra toliko popljuvana... puna je bugova pa je ruska verzija vec dobila 4 patcha dok se na us verzije jos ceka... borba je potezna kazu da je cela prica previse linearna i vrlo zanimljiva ali da ima dosta dobrih side questova... mehanika razvoja likova nije bash najbolje izbalansirana... i tako.. poceo sam malo da je igram ali me na samom pochetku u prvom gradu nervira sto npc-evi sa kojim treba da pricem hodaju brze od mene i ne staju uopste pa sam se smorio i cekam patc da resi sve probleme :)

Igra je zaista solidna. Ne kapiram uopste zasto ljudi od igara traze da budu neki Fallout 3 umesto da puste da im se igra dopadne/ne dopadne onakva kakva jeste. Kao kad bi sad svako trazio od svakog fpsa da bude cs. Igra je jednostavno dobra i NIJE Fallout 3 :)

Hvala na odgovorima obojici!

@ G!!! : Odlicno objasnjene mane (cisto da ne zurim sa nabavkom dok ne stigne taj patch)

@ Filipenko : Ma i mene ne interesuje da to bude Fallout 3, nego cisto sam popizdeo igrajuci FallOut Tactics, koja je s-ranje i dosadna igra, pa me cisto strah da i ova nije vise slicna Tacticsu nego FallOut-u?

pa recimo da je slicnija falloutu neko tacticsu ali ta slicnost se svodi na slicno okruzenje i sam izgled gde se igra odvija (manje vise)... fina igra samo da izadje taj prokleti patch

Poslednja izmena:
Igra pati od 3 stvari
bagova
manjka atmosfere
manjka zanimljivosti (dijalozi su damanlni do bola, stvari se desavaju eto tako...)

Gde su ta 4 patcha?? na officialnom sajtu, bar ono sto sam razumeo, nisam nasao...

Poslednja izmena:
Izasao je jos jedan broj SK i ******ski opis Metalhearta u njemu. Za pocetak igra je dobila 56, najmanju ocenu i ocenu koja se retko daje osim najgorim ostvarenjima. Dalje, nije joj pomenuta nijedna jedina mana u globalnom smislu, sa izuzetkom sto "pocinjete borbom sa skorpijama sto je vec vidjeno u falloutu" i sto "su dijalozi sturi i sadrze i psovke". Kakvi *******. Od jedne sasvim sasvim solidne igre koristeci njenu neprezentativnost su bez ikakvih zamerki sustinskom gameplay-u napravili najgoru igru leta. Osim toga korisceni su skrinovi koje sam vec video po gamershellu i raznim sajtovima a i sam tekst odise povrsnoscu tipicnom za ljude koji pocnu igru pa brzo odustanu.
Opisivac je Djordje Nagulov, tek da se zna.

u principu igra ne zauzima toliko nisku ocenu mada nije bas neki ni biser... ali kao najveca mana je to sto kopira fallout... ***e vidi se koliko totalno ne prate prava zbivanja... kako su povrsni do zla boga... pa igra je namerno radjena u fazono fallouta jer su njegovi tvorci to i hteli kao feliki fanovi doticne igre....

genralno se u igri sve desava nekako presporo i ta zezancija sa staminom zaista sotji (i uopste mi nije jasna implementacija doticne kada ne utice nikako na borbu niti na bilo sta drugo , bolje bi bilo da su je totalno diseblovali u nekom od patcheva)

Jel' taj Nagulov nekakav Bugarin ili sta??? To prezime ne znam odakle je :D

Ja, evo posle vise godina, instalirah Fallout, i sada pichim, vec sam obisao Vault 15, na kraju moracu i ja da nabavim taj Metal Heart, pa ma kako da je los...

Shto se tiche ove, manje/vishe, raspale igre, treba mi pomoc:

Ona buba u gradu... oko crkve i to... stalno se vracam tu i kapiram da je dole u kanalizaciji... Gde je kljuch? : )

to mi je jedini neresheni kvest kad su u pitanju taj pochetni grad, cresp i steelvile...

aj hvala unapred :cigar:

Vrh Dno