Šta je novo?

Metal Gear Solid - 2012 (PC)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Kojima uveliko regrutuje ljude za razovoj novog MGS-a koji se sprema za konzole i PC. Igra ce koristiti Fox Engine koji je Kojima prezentovao prosle godine na E3 sajmu. Tesko da ce se ovo pojaviti pre 2013-2014.

kojima.JPG

[YOUTUBE]HjFWLEBFlOc[/YOUTUBE]

wantsyou_large_JPG_verge_medium_landscape.jpg

http://www.konami.jp/kojima_pro/gdc2012/
http://www.theverge.com/gaming/2012...tal-gear-solid-coming-to-pc-high-end-consoles

Ovaj engine se u sustini pravi zbog sledece generacije konzola. Dobar je Kojima, but he got one of those hipster faces i like to punch...

Ludi su ako endzin ne razvijaju sa next-gen na umu, sto ne znaci da ce preskociti aktuelnu generaciju. Zapravo, mnogi aktuelni endzini ce tek pokazati zube na sledecoj generaciji konzola. Ipak, ako se igra pojavi sledece godine (u sta sumnjam), to moze biti samo na PS3 / X360 i eventualno Wii U. Mada, sve mirise na 2014. i next-dzem. :)

Kako god, radujem se nastavku omiljenog serijala.
Naravno, pitanje je, dal će igra biti sa sadašnju konzolu ili pak za nešto novo.

Jedna od najboljih igara IKADA se opet vraca na PC..... :)
Mada iskreno jos pre 3 god kad sam cuo da ce Rising biti za PC sam se ponadao da cu vec ove godine igrati tu igru :( Kontam da ce igra biti za next-gen konzole i da ce zaobici PS3 i X360, a PC tu nikad nije bio ekskluziva tako da.... MGS se ne pravi da ljudi kupovali igru, nego da bi ljudi kupovali PS.

In the image collection below, can you tell which column is a real picture of the Kojima Productions studio, and which was rendered in real time on Kojima Productions' new Fox Engine?

23su8.jpg

23su9.jpg

A sta ce biti sa Rising-om, oce izaci to za PC?

koji image collection?

Rising nece izaci za PC.

Evo novih slika iz Fox Engine-a:
choose_picdoxor.jpg

full%2520%25281%2529.jpg

Kamo srece da tako budu izgledale i igre radjene u njemu. :)

Znaci tako bi ih tukao kad stave slike u nekoj 320x200 rezoluciji, ***** mi se od toga. Zele nesto da sakriju ili da prezentuju?....bitches

Fak... Ne veru'em dok ne vidim in moušn....

Leve slike ove konferecione sale su prave, dok su ove sa desne strane radjene u FOX engine-u...

Tako mi je i Battlefield 3 izgledao na slikama kao film a kada se pokrene shvatis da je Crysis ipak koplje ispred. Ne verujem im nista!

narocito ako na vratima sale pise EA :d

Ovo nije nista impresivno , 2 izvora svetlosti , par senki , jedan konj i sve slike niske rezolucije...

Nazad
Vrh Dno