Rezolucija i drugi tip optike.Ako sam dobro razumeo obična 3ks ima "pencake lenses".Dakle nema jutrenja "sweet spot" cela slika je jasna bez zamućenja po ćoškovima van centra.S verzija je skoro pa quest 2 sa chipset om 3ke.zasto ne 3s nego 3?
Da.aha znaci bolja je obicna trojka
Jedina opcija je da probaš sam, potpuno isti headset kod nekoga izaziva wow efekat dok je kod nekog drugog u najboljem slučaju meh.Da li je neko od vas probao obične VR naočale koje se koriste uglavnom za gledanje VR sadržaja na mobilnim telefonima? Imam takve VR Shinecon i uopšte nisam zadovoljan oštrinom slike, odnosno veoma lošom rezolucijom.
U suštini me zanima, razlika između takvih VR naočala i Meta Questa 2 ili 3? Koliko je čišća/oštrija slika i da li zaista imaš osjećaj kao da si tamo?
MQ3...je vrhDa li je neko od vas probao obične VR naočale koje se koriste uglavnom za gledanje VR sadržaja na mobilnim telefonima? Imam takve VR Shinecon i uopšte nisam zadovoljan oštrinom slike, odnosno veoma lošom rezolucijom.
U suštini me zanima, razlika između takvih VR naočala i Meta Questa 2 ili 3? Koliko je čišća/oštrija slika i da li zaista imaš osjećaj kao da si tamo?
Ne znam šta je to...ja ga probao kupiti ali mi odbija karticu ne znam zašto na meta quest store...Da nema neko referal za Betmena?
Ako kupis igru, mozes da generises link koji onda tvoji prijatelji mogu da iskoriste i kupe igru jeftinije.Ne znam šta je to...ja ga probao kupiti ali mi odbija karticu ne znam zašto na meta quest store...
ja sam, skines film i kopiras u quest...nista posebno, radilo ja probaoDa li je neko prebacivao filmove sa pc na quest 3 i kako ?
Da li neko ima odgovor na ovo pitanje?😀Kako ste zadovoljni sa Q3?Planiram da prodam steam deck i da nabavim Q3, pa me jako zanima vidljivost i granice ekrana.Pozdrav posle dužeg vremena.
Planiram sebi da nabavim quest 3(ne 3s).Imao sam i Q1 i Q2 i razlika je bila ogromna, ali na oba seta sam uvek primećivao levo i desno granice ekrana(osećaj kao da gledate sve preko neke maske ili kroz dvogled).Da li su uspeli da ovaj efekat koliko toliko umanje ili ukinu na Q3 i u kolikoj meri?
Odgovorio ti je milimili86, mq3 je najbolji budget headset. Taj efekat dvogleda primetim jedino kad odaljim na onu najdalju tačku kad dajem nekom da stavi preko naočara. Mada i tad kako koristiš i ne obraćaš pažnju na to uopšte. Naravno ako ti je to najbitnija stvar onda ne treba ni da gledaš ovu klasu nego idi na Pimax.Da li neko ima odgovor na ovo pitanje?😀Kako ste zadovoljni sa Q3?Planiram da prodam steam deck i da nabavim Q3, pa me jako zanima vidljivost i granice ekrana.
Hvala, nekako mi je ovo promaklo.Odgovorio ti je milimili86, mq3 je najbolji budget headset. Taj efekat dvogleda primetim jedino kad odaljim na onu najdalju tačku kad dajem nekom da stavi preko naočara. Mada i tad kako koristiš i ne obraćaš pažnju na to uopšte. Naravno ako ti je to najbitnija stvar onda ne treba ni da gledaš ovu klasu nego idi na Pimax.
Inače izašao je PCVR mod za originalni Crysis.
![]()
Releases · fholger/crysis_vrmod
Crysis. In VR. Contribute to fholger/crysis_vrmod development by creating an account on GitHub.github.com
Meni je otkriće UEVR i VR modova za PC igre bilo toliko wow iskustvo da više ne zelim da igram nijednu igru na monitoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari