Šta je novo?

meta data u Photoshopu 7

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Interesuje me kako da snimim dokument (fotografiju u JPEG formatu) bez meta data u Photoshopu?

nidzoni je napisao(la):
Interesuje me kako da snimim dokument (fotografiju u JPEG formatu) bez meta data u Photoshopu?

Umesto "Save As" koristi "Save for Web" (Ctrl-Alt-Shift-S)

To sam probao prvo. Medjutim i onda dokument sadrzi doticne podatke. Mora da postoji neka druga fora. Buni me sto u helperu programa ni jednom reci ne pominju meta data

nidzoni je napisao(la):
To sam probao prvo. Medjutim i onda dokument sadrzi doticne podatke. Mora da postoji neka druga fora. Buni me sto u helperu programa ni jednom reci ne pominju meta data

Pa sto onda ne konvertujes taj JPEG sa ACDSee ili necim drugim?

Zato sto ACDSee ne podrzava grupnu obadu kao kad u Photoshpu automatizujes proces. Za veci broj fotosa trebala bi mi citava vecnost u AcdSee-u, svaki posebno enchance...

nidzoni je napisao(la):
Zato sto ACDSee ne podrzava grupnu obadu kao kad u Photoshpu automatizujes proces. Za veci broj fotosa trebala bi mi citava vecnost u AcdSee-u, svaki posebno enchance...

Ma da, ali kada zavrsis sa obradom u Photoshop-u onda sve te gotove JPEG-ove odjednom konvertujes u ACDSee...?

Na koju foru da ih konvertujem sve odjednom u AcdSee-u?

pa selektujes slike koje hoces i onda na padajucem meniju Tools, pa biraj sta hoces Format Convert, Resize,.....

Ili jos jednostavnije i brze: Ctrl-A Ctrl-F gotovo...

Nazad
Vrh Dno