Koliko kvadrata greje jedna,a koliko druga?
Sta mislis kako cu ja proci sa grejanjem ja sam stavio troslojne prozore(0,6wmk) i sad uskoro radim 12 cm izolaciju,i na potkrovlju planiram 20 cm vune...grejem nekih 80m2Tu si u pravu. Moj stan ima samo jedan spoljni zid i taj je sa 10cm stiropora. Prozori sa trostrukim staklom. Kada sam ga kupio pre 4 godine, tu sam nešto sređivao. To je bila ona zima kada je preko 30 dana bilo -20. U stanu koji je tada bio prazan i nije se grejao nikako, temperatura je bilo konstantno 15 stepeni. Ja imam 3 sobe, a od toga jednu sobu ( moju spavaću ) uopšte ne grejem nikako.
😂😂😂😂😂😂😂Nema tu nekog mišljenja. Kolega sa posla ima stan pored mog. Ista zgrada samo drugi ulaz, stan do mog. Imamo jedan zajednički zid. Grejemo se isto, na struju. Kod njega u stanu ima dve osobe, kod mene 3. Njegovi računi su uvek manji. To kako će neko proći sa grejanjem ni Milan tarot ne može da predvidi.
Druze koju tp imas?jel si na podno ili radijatori?Ukupan racun 6500RSD, TP potrosila 352kW, ili oko 3650RSD. Kada je bio onaj debeli mraz na pocetku 24h se grejalo na 24C, ostale dane do 22h 24C, nocu 22C. Greje se 80m2.
Daikin Althermu 3 od 8kW, Radijatori pravilno dimenzionisani za rad na TPDruze koju tp imas?jel si na podno ili radijatori?
Apsolutno moze.Animan, znači može TP na radijatorsko grijanje, sad mi je mnogo jasnije.
Lave, jesi ozbiljan?Animan, znači može TP na radijatorsko grijanje, sad mi je mnogo jasnije.
Ma gdje ću biti ozbiljan, čekam jarana Kalina62 da nam on odgovori.Lave, jesi ozbiljan?
The way I see it, nije moja stvar. Strujomer je u nadleznosti EPS-a, ja nemam nista sa tim.Samo ti njih čekaj da urade nešto...
Posle ćeš se možda i okumiti sa nekim iz elektrodistribucije dok budeš rešavao problem računa...
Pola.tone pelet😁Mart 5200RSD, grejanje oko 2200RSD, cela sezona oko 180-190eura.
stan ok izolovan 80m2A šta greješ kuću stan, koliko kvadrata?