Izvini, nisam dugo zalazio u temu...Imaš omron ili neki drugi?😉
Nema teorije da bude takva razlika
Ja odustao od Microlife BP B3 AFIB.
Previse cesto izaziva bol u ruci, s unutrasnje strane nadlaktice, bole krvni sudovi, imam(o) osecaj da ce eksploditati, pokidati se iznutra.
Saljem u servis preko prodavnice, a već sam kupio Omron M3 Comfort (sa krutom manžetnom) i meri FENOMENALNO.
Nit sta boli, nit je tesko staviti manžetnu, brzo meri, ima izbor za 2 osobe, ima opciju za merenje "gosta" kad dodje u posetu (da se ne mesaju rezultati sa 2 redovne osobe, ne memorise gosta), lako podesavanje vremena...
Ja sam ga kupio na engleskom amazonu (prosle godine na BF) za 80 funti sto je 10k rsd. Trenutno tamo kosta 92 funte, mozda ce sledeci petak biti jos jeftiniji. Naravno za onog ko ima mogucnost da ga dobije odande.Izgleda da je "Omron Evolv" najtačniji
Ali je skup:
![]()
Prizma Ltd
Prizma is Limited company with a tradition of 30 years whose primary activities are production, distribution and sale of home and professional medical equipment.www.prizma.rs
Nisam obracao paznju,al sad gledam koliko oni ustvari ubijaju sa cenama... Termometar za celo 3510 sa popustom,a identican na Amazonu 24 eura. A Omron Evolv u Prizmi 24000 na Amazonu 137 eura. Kad smo kod ovog meraca pritiska,pitanje,jel mobilna aplikacija neophodna,ili je ona samo za memorisanje i statistiku?U Prizmi od ponoći do 06.01.2023 određeni artikli, među kojima i često pominjani Omron M7 Intelli IT na popustu od 22%.
![]()
Prizma Ltd
Prizma is Limited company with a tradition of 30 years whose primary activities are production, distribution and sale of home and professional medical equipment.www.prizma.rs
Amazon je najveća virtuelna prodavnica na svetu sa najnižim cenama a prizma lokalni srpski fizički maloprodajni objekat koji plaća radnike i zakup lokala i servisnu podršku.Nisam obracao paznju,al sad gledam koliko oni ustvari ubijaju sa cenama... Termometar za celo 3510 sa popustom,a identican na Amazonu 24 eura.
Znaci Amazon ne placa nista.Eto covek se uci dok je ziv. krastavac,nisam gledao tako vec iz ugla prosecnog srpskog kupca,sa prosecnom platom koji takodje mora dosta toga da plati na mesecnom nivouAmazon je najveća virtuelna prodavnica na svetu sa najnižim cenama a prizma lokalni srpski fizički maloprodajni objekat koji plaća radnike i zakup lokala i servisnu podršku.
Ako tako sagledaš prizmina cena je odlična.
Ma znam,uvek se trudim da razumem,eto termometar i ok,al merac pritiska 70+e razlike... ajd realno krastavacNaravno da plaća ali troškovi fizičkih prodajnih objekata su neuporedivo veći i tako je svuda na svetu.
Jednostavno nije fer poredjenje.
kazu zavisi ko pitaI šta piše, kolika je finalna cena sa isporukom za Srbiju?
Gde me nađe.kazu zavisi ko pitaNego da ne bude bas off,valja li taj Omron Evolv?Ima li neko iskustva sa njim?