Imaš na zvaničnom sajtu, 20€+7-8€ shipping.Gde kupiti? Jedna domaća radnja i cena od 4k, jel to to?
Deluje puno.
Nije puno jer je ovo "smart" a autor teme traži smat. Prva koju je ponudio @TwistedMind je ok ali nije smart, običan merač.Gde kupiti? Jedna domaća radnja i cena od 4k, jel to to?
Deluje puno.
Moja komšika na Aliju kupila produžni par utičnica tih svetlećih, produžni bio priključen: Tv,punjač za laptop,mobilni punjač ruter, pa me zove komšija nešto mi se vec danima oseća na plasiku gumu u sobi ono stvarno misleli od napolje. Kada me pozvala drugi put počeo sam utikače i sve kablove da joj proveravam, i kad išo sve te utičnice pravile spoj a produžni počeo da se topi, kad isključio iseko produžni a u nutra u kabli 10 licnaste žice. Kao što se pre stavljalo u one stare osigurače ko se seća, mogla je da se upali cela kuća.zasto da ne ja imam ovaj i meri isto oba
Slažem se. Zato nisam ništa ni predlagao. Crne hronike su prepune i bez jeftinih elektro-instalacija.Ima na aliju svašta za $5-10, ali ja ne bih to gurao u struju.
Slazem se treba biti pazljiv sta kupiti, nemoj misliti daje svaka prodavnica ok i kvalitet , jasam ovu uticnicu pratio nekoliko dana dali se grejeMoja komšika na Aliju kupila produžni par utičnica tih svetlećih, produžni bio priključen: Tv,punjač za laptop,mobilni punjač ruter, pa me zove komšija nešto mi se vec danima oseća na plasiku gumu u sobi ono stvarno misleli od napolje. Kada me pozvala drugi put počeo sam utikače i sve kablove da joj proveravam, i kad išo sve te utičnice pravile spoj a produžni počeo da se topi, kad isključio iseko produžni a u nutra u kabli 10 licnaste žice. Kao što se pre stavljalo u one stare osigurače ko se seća, mogla je da se upali cela kuća.
Samo prodavnica i kada je struja u pitanju tu se ne štedi na kvalitetu i ceni jer posle mnogo skuplje košta ne do bog
Na 2 komada ispadne 40e sa dostavom. Manje strašno nego domaća cena pa ću ja verovatno ovo i naručiti. Koliko dugo se čeka dostava zna li neko?Imaš na zvaničnom sajtu, 20€+7-8€ shipping.
Jeste puno, ***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari