Bad MF
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.02.2002
- Poena
- 649
Ok znam da je ovako nesto vec bilo, ali nisam uspeo da nadjem.
Imam Gf4 Ti4200 Asus-ov 64 mb, asus 8420. Overklok core-a je sada 315mhz stabilno (mozda jos malo vise). Medjutim ono sto me nervira je memorija
Ona hoce da radi i 615mhz stabilno, ali ima puno artefakata, tj. tackica. Tek na 570mhz je broj tackica zanemarljiv, odnosno neprimetan. A memorija je Etron Tech(ili EliteMT stalno mesam) 3.5ns, sto izadje ~570mhz.
E sad, kako da editujem bios i povecam malo napon za memoriju, a eventualno i za gpu.
Koji flash utility, kako da promenim odgovarajuce vrednosti itd. Bilo bi dobro kada bi mogao da samo editujem postojeci bios, koji sam snimio pomocu Nvidia Bios editora od Raya Adamsa, ali tu koliko vidim nema menjanja napona.
Ako moze neko sa iskustvom da malo detaljnije sve to objasni.
Svaki savet dobrodosao!
Pozdrav!
Imam Gf4 Ti4200 Asus-ov 64 mb, asus 8420. Overklok core-a je sada 315mhz stabilno (mozda jos malo vise). Medjutim ono sto me nervira je memorija
E sad, kako da editujem bios i povecam malo napon za memoriju, a eventualno i za gpu.
Koji flash utility, kako da promenim odgovarajuce vrednosti itd. Bilo bi dobro kada bi mogao da samo editujem postojeci bios, koji sam snimio pomocu Nvidia Bios editora od Raya Adamsa, ali tu koliko vidim nema menjanja napona.
Ako moze neko sa iskustvom da malo detaljnije sve to objasni.
Svaki savet dobrodosao!
Pozdrav!