Šta je novo?

Menjam Pisac

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Trenutno Posedujem Teac w58e i planiram da ga zamenim za 16x pisac!!!!!!

E, sad sta je bolje Nec NR 7800a ili w516e?????

Procitao sam oba review-a sa bench-a, i Nec mi se nekako cini kao najbolje resenje (posle Plextora naravno :))?????

Jedina mana mu je sto nema overburn.

Gedza je napisao(la):
Jedina mana mu je sto nema overburn.

I sto ne podrzava 12x pisanje, a poprilicno je osetljiv na kvalitet medija (dakle snimaces ili 16x ili 8x:().

Slayer je napisao(la):
Trenutno Posedujem Teac w58e i planiram da ga zamenim za 16x pisac!!!!!!
E, sad sta je bolje Nec NR 7800a ili w516e?????
Daklem 516EB.

Ma daj bre.... Uzmi LG....

Jos jedan glas za LG.

P.S.
Uspeo sam da naguram 715 MB na NoName CD :)

Ako sada i moj imenjak Aca napise preporuku za LG obecavam da vise na forum necu krociti:D :D :D :D

PS
Sto je Magick za Intel,Aca je za LG:)

Glas za NEC !!!
A za ovrburn se zapitaj koliko chesto ce ti biti potreban pored diskova od 700MB ??? I ja sam rezao na mom NEC-u skoro svaki CD na 16x i svi odlichno rade (chisto da se zna). ;)

Uzmi NEC-a....To ti je ista priča kao kad porediš Teac čitač sa ostalim čitačima. Sad kad pogledaš posle nekoliko godina jedini čitači koji su preživeli su Teac-ovi. Sve ostalo je radilo prvih nekoliko meseci i posle bacaš. Sve mi miriše da će većina Vas isto tako da prođe i sa LG pisačima.

BodyRemover je napisao(la):
Ako sada i moj imenjak Aca napise preporuku za LG obecavam da vise na forum necu krociti:D :D :D :D

PS
Sto je Magick za Intel,Aca je za LG:)
Cek samo da se otrezni :)

Stevs je napisao(la):
Sve mi miriše da će većina Vas isto tako da prođe i sa LG pisačima.

Ne,ne. Naprzio sam oko 250 diskova sa LGijem(ovim mnogo spominjanim) i ne primecujem nikakve simptome(pre njega sam imao Teac w512,i posle 200 sprzenih diskova trebalo mu je bezmalo pola minuta da prepozna disk kad ga turnem unutra:) ) znaci nista, ama bas nikakav mallfunction.Samo se mora priznati da u pocetku jako dobar tray propadne za mesec dana i pocne skrgutati onako kao NEC:)

Ma dobar je LG stvarno , ali ni ostali nisu losiji ali je LG znacajno jeftiniji.

Ja da pohvalim AOpen 24X... To je trenutno, kod nas, najbolji rezac koji moze da se nadje... Rezao sam 24 diska ZAREDOM (pokloni za drugove i drugarice te neki Banetovi filmovi koje sam sebi kopirao) i to 24X.... Nijedan nije puko, nije bilo bufferunderrun gresaka iako sam se zezao sa masinom za vreme rezanja... A svi diskovi su imali super kvalitet... Medije su bile Verbatim Color i obicni DataLIfePLUS i SmartBuy Color i Black...

Trenutno, verujem, najbolji rezach...

byMaX je napisao(la):
Ja da pohvalim AOpen 24X... To je trenutno, kod nas, najbolji rezac koji moze da se nadje... Rezao sam 24 diska ZAREDOM (pokloni za drugove i drugarice te neki Banetovi filmovi koje sam sebi kopirao) i to 24X.... Nijedan nije puko, nije bilo bufferunderrun gresaka iako sam se zezao sa masinom za vreme rezanja... A svi diskovi su imali super kvalitet... Medije su bile Verbatim Color i obicni DataLIfePLUS i SmartBuy Color i Black...

Trenutno, verujem, najbolji rezach...
Gde mogu da se kupe AOpen rezaci? Hvala unapred na odgovoru.

Kontaktiraj PcCentar. Tamo bi trebalo da ih ima, mada vidim da se nudi i po news grupama...

Vrh Dno