Tako je, secam se toga. Od tada nikad vise tamo nisam nista prebacivao.Sjecam se ja tamo 2014 ili je 2015g imali su oni hack i vracali su po malo mozda neki mjesec dana trebalo je da vrate korisnicima njihova sredstva imao sam tada account i znam da su mi po malo vracali BTC tada je bio neki drugi vlasnik, onda su dozivili procvat bili su ubjedljivo najbolja mjenjacnica dok nije dosao binance u tom nekako periodu mjenjali su se vlasnici stigao je circle pa onda mislim 2019 justin sun i od tada tonu sve dublje sve manji i manji volume.
Cudno mi je da su uopste imali cca 125M $ izgleda pokupili su sve.
Svakako kacite vijesti ako naidjete na nesto, nista bolja sudbina ne ceka ni druge mjenjacnice prije ili kasnije budu hakovani, MT.gox, BTC-e i mnogi drugi manje poznati.
Isto.Tako je, secam se toga. Od tada nikad vise tamo nisam nista prebacivao.
Meni zaglavise ovi iz TradeOgre kaspu koju sam kopao kod njih. Mesecima nema withdrawl mogucnosti, moze samo da se proda za 6-7 puta manju cenu od realne.
Ma kakvo obrazlozenje, ljudi nemaju ni propisan support, skupila se par klinaca ispred zgrade i otvorila menjacnicu.Koje je obrazlozenje za offline toliko dugo?
I nije vredno reakcije. Nothing burger se desio, hvala bogu. To je kao kad bi mene i tebe kaznili 100 dinara, platis i teraj daljePisano je na temi menjacnica.
Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a prikznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.
Binance treba da plati 4 milijarde ( nisu velike pare ali da li ce morati da prodaju deo asseta? ).
Pretpostavljam da tek treba da se utvrde eventualne posledice.
Sve u svemu, CZ je mnogo ucnio za kripto, ovo je velika vest a trziste nije pokazalo reakciju.
Sta se desilo?Pisano je na temi menjacnica.
Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a prikznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.
Binance treba da plati 4 milijarde ( nisu velike pare ali da li ce morati da prodaju deo asseta? ).
Sve u svemu, CZ je mnogo ucnio za kripto, ovo je velika vest a trziste nije pokazalo reakciju.
Pisano je na temi menjacnica.
Gate.io, samo dobra iskustva sa ulogom i povlačenjem, sve radi super. Doduše kod njih sam samo spot trading neke shitove pokušavao.Ima li neko iskustva sa Gate.io?
Imas ono nepisano pravilo:Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a priznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.
Zavisi kako implementiraju. Svakako ce raditi update wallet-a. 99% da ces dobiti sve nove adrese, eventualno ces morati da kliknes dugme da bi dobio adresu. Nikakva komplikacija. Samo da docekamo taj 30-ti i da odblokiraju novcice.Ako sam razumeo,30.novembra bi trebalo da šljakaju normalno,a sta znači ovo da treba da se abdejtuju adrese ,jel to automatski ili bi trebao ja nesto da uradim po tom pitanju?