Na email koji sam im poslao sa svim onim cc adresama mi nisu odgovorili uopste. Juce su mi odogovorili na turstpilotuGibraltarsku.
Probaj da ubacis u CC:
Hello Djordje, Thanks for your patience. Happy to let you know that we can continue our cooperation within standard AML/KYC procedures. Your account is fully operational, and we have no additional questions for you. Should you require any other assistance, just let me know here. Best regards. Javna prozivka je izgleda bila najdelotvornija. |
I danas su mi odblokirali sredstva
sto?Da li bezati i sa Gate.io
Pozdrav svima, zanima me da li neko koristi binance sa foruma. Zeleo bih sa cexa da se prebacim na binance pa ako je neko u mogucnosti da pomogne bio bih zahvalan. Koliko sam shvatio nisu jos stigli u Srbiju ali vidim da ljudi iz nase drzave uveliko trguju pa me zanima na koji nacin
Sto se tice uplate i isplate preko visa kartice je sve ok?Ja kao gradjanin Srbije sa srpskim pasosem i srpskim brojem telefona sam verifikovan na Binance. Slobodno prebaci sredstva.
Sada sam pisao binance supportu i rekli su mi da ne podrzavaju jos uvek rad sa visa karticama iz srbijeNisam bas nesto iskusan mozemo li da se cujemo ako imas vremena u privatnim porukama. Jako se nerviram jer na cexu imam trenutno 2000usd , na 950 fantoma mi prodajnu cenu 29,11 a trenutno je preko 35,5 defintino nikad vise ni dinar na cex , ali nisam nesto strucan pa bih te zamolio da se nekako cujemo ako naravno mozes da mi lepo sve objansis bio bih ti mnogo zahvalan
Još uvek? Zvuči kao da nikada nisu podržavali, a znam da jesu godinama. Ne znam u skorije vreme doduše, unazad pola godine možda kakva je situacijaSada sam pisao binance supportu i rekli su mi da ne podrzavaju jos uvek rad sa visa karticama iz srbije
Još uvek? Zvuči kao da nikada nisu podržavali, a znam da jesu godinama. Ne znam u skorije vreme doduše, unazad pola godine možda kakva je situacija
Nisam nikad povlačio (nisam ni probao to da uradim) ali uplate su radile..
Zato sam i pisao ovde jer se stvarno ne razumem , ne zamerite.Odgovorili su ti za Binance card, nema to veze s visom.
Ne može (još uvek) isplata sa BinanceMože uplata visom, nisam siguran za isplatu.