fanstebg
Poznat
- Učlanjen(a)
- 29.03.2021
- Poena
- 32
Boze kakvi slepci.
Pa godinama su ljudi svlacili novac na taj nacin i na Mobi (ex Telenor) i na druge banke, kada ni na vidiku nije bilo zakona kojim se regulicu kriptovalute.
Sad kad ima zakon (startuje od 1.juna bese), sada banka pravi problem.
Mada mozda i oni cekaju startovanje novog zakona, sta ga znam.
Jel su ti se evri vratili na Bitstamp ?
Nisu mi jos odgovorili i transakcija je i dalje u cekanju, uglavnom poslao sam im da sam se konsultovao sa knjigovodjom i advokatom (sto i jesam) i da ne postoji ni jedan zakon niti clan zakona koji zabranjuje knjizenje ovakvog prihoda. Sad su verovatno to pitanje prosledili nekom dalje, pa cu odgovor verovatno cekati malo duze.
Malo je glupo da vracaju na Bitstamp, jer je iznos isplate mali a fee je 30-40 evra po transakciji.
Ovo sam vise povukao da testiram menjacnicu (stvarno sam iznenadjen brzinom isplate pozivitno sa strane Bitstampa) nego banku, ali eto "Digitalna" i "najmodernija" banka u Srbiji izgleda ipak nije toliko moderna...
Post automatically merged:
Kako si povukao preko swifta ?
Da, povezao sam swift podatke banke sa Bitstampom i povukao. Za 1 radni dan mi je novac stigao do banke.
Samo se plasim da ovo ide u smeru da nas teraju da koristimo domace menjacnice i da 3-5% ipak ide nekom Bati umesto 0,1% nekim stranicama