Simke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2011
- Poena
- 475
Au bre kakvi su cigani ti sa cex-a, ne verujem...Pozdrav ljudi, evo javljam se sa novom nedoumicom i molim za pomoc. Registrovah se i na CEX.IO, i kupio sam BTC u vrednosti od 50 eura to je sve ok. Kada odem u finance da povucem bitcoin vidim da ima minimal withraw rate i da je taksa dobrih 30 eura kada se preracuna, ajde to i da progutam, vise me brine ovo: I acknowledge that CEX.IO does not support bech32 withdrawal format (addresses starting with 'bc1') & such withdrawals are non-refundable. Ja koristim Exodus wallet i on bas koristi adresu koja pocinje sa bc1, da li to znaci da uopste ne mogu da povucem bitcoin na taj wallet. Mislim da me vise boli glava od fee-a i transfera raznih menjacnica nego samog razumevanja blockchain tehnologije. I ako recimo ja sad kupim BTC za 3000 eura, da li ce me ograniciti da dnevno mogu da povucem samo BTC u vrednosti od 2000 dolara i da mi na to naplati fee pa kad sledeci dan ponovo povlacim ostatak da opet naplati kao drugu transakciju. Kada se sve sabere to mi izlazi skuplje nego da sam na ecd-u uzeo BTC kao neregistrovani korisnik, i BTC mi je odmah na walletu. Ispravite me ako gresim.
Za tako male iznose ti se apsolutno ne isplati kupovati ni BTC ni ETH, jer će ti fee pojesti sve.
Jedino rešenje ti je sad kad si beć kupio btc, da ga promeniš u ltc i onda pošalješ na exodus ili neku menjačnicu ili gde god.
Ako pošalješ sad npr tih 50e btc-a na exodus, skinuće ti fee 30 ( ili koliko već uzime CEX za povlačenje ) i imaćeš raspoloživo 20e u exodus-u, pa mislim da nećeš moći pomeriti nigde dalje, i ostaće ti tamo sve dok fee ne padne ( čitaj - ko zna kad )
Fee na ltc ti je par centi samo, pa dobro razmisli da li ti se uopšte isplati da pomeraš igde
Najbolje ti je da ne diraš ništa.
Poslednja izmena: