Šta je novo?

Menjačnice

Meni se desilo, kad je drastican pad, jer on pokrene prodaju ali brzo padne ispod zadatog limita, ispod koga ne moze da kupi...

Jel vam frka da koristite Binance?
Vidim danas da gori net jer BinanceUS blokira naloge ljudima i ne da im da pristupe sredstvima. Nikakvo objasnjenje nisu dali. Veliko je nepoverenje i vec krece prica da nisu likvidni. Ko zna sta je istina ali pripazite.

Jel vam frka da koristite Binance?
Vidim danas da gori net jer BinanceUS blokira naloge ljudima i ne da im da pristupe sredstvima. Nikakvo objasnjenje nisu dali. Veliko je nepoverenje i vec krece prica da nisu likvidni. Ko zna sta je istina ali pripazite.

Jel ti hoćeš da kažeš da postoji likvidna menjačnica? Zaista? Jel bi ti sedeo na milionima novčica, i fiata, da su ti ostavili svi koje znaš i ne znaš da im "čuvaš"? Please...

treba biti pazljiv sa sredstvima. nisu skoro hakovali , ne kazem da je vreme , al nikad ne reci nikad...

Jel ti hoćeš da kažeš da postoji likvidna menjačnica? Zaista? Jel bi ti sedeo na milionima novčica, i fiata, da su ti ostavili svi koje znaš i ne znaš da im "čuvaš"? Please...
Naravno da ne postoji kao sto ne postoji nijedna likvidna banka. Znas valjda sta sam hteo da kazem, da postoji neki ozbiljniji problem. Kapiram da je neki potpuno drugi problem ali ali svakako treba obratiti paznju na Binance iako je BinanceUS pri a za sebe.

A i ovo je istina da dugo niko nije bio hakovan....

Binance ne daje da na licni wallet povuces ADA sa Cardano blockchainom, kao neki upgrade rade, a njihov blockchain BNB i BSCretko ko podrzava i sad si bukvalno prinudjen da prelazis u drugu valutu da bi povukao crypto

Binance ne daje da na licni wallet povuces ADA sa Cardano blockchainom, kao neki upgrade rade, a njihov blockchain BNB i BSCretko ko podrzava i sad si bukvalno prinudjen da prelazis u drugu valutu da bi povukao crypto
Sad može da se povuče ADA.
Radili su nešto verovatno na sajtu.

I ja sam kao i većina ovde koristio CEX sa master karticom, doduše nisam do sada ništa povlačio na nju. Da li je sa cex-a moguće povlačenje na swift račun? Video sam da postoji i to kao opcija ali nisam probao do sada.

Ja sam pre neki dan sa Cex-a povukao na Visu, Intesa bankomat kartica. Sve je prošlo bez problema.

Koja visa je u pitanju inspire classic ili neka druga?

U Mobi banci nema Visa kartica, koliko mogu da vidim.

Ne znam koliko ce ovo sa Cex vs Mastercard trajati....

Pozdrav, imam jedan problem ali ne znam da li je do Menjacnice Binance ili moje banke MTS. Naime uspesno sam verifikovao nalog i odradio sve osim verifikacije adrese koju cekam. Prilikom registracije sam bez problema sa master cardom u vrednosti od 15 eura kupio Cardano novcice cisto za probu i da vidim kako funkcionise prebacivanje na wallet i sve ostalo. Sada mi ne da da uplatim sredstva na isti nacin i kaze da ne podrzavaju taj nacin, i sada mi nije jasno sta je problem. Neverifikovana adresa bi trebala samo da mi otkljuca vecei dnevni depozit i withdraw koliko sam skapirao. Da li je neko vec imao ovakvu situaciju?

Prilozi

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    110.6 KB · Pregleda: 24
Više puta pisano da na Binance može da se kupuje samo preko advcash, ne znam kako ste uspeli da kupite adu.

Ja ne mogu da depositujem nešto malo što imam na cex sa sa intesa internet kartice.

Pa to se i ja pitam, kako sam uopste odradio transfer prvi put ako nije podrzan. Dakle sad moram i AdvCash. Jel ima tu fee sa master carna na adv pa onda predpostavljam bez fee a na Binance?

Ne znam, nisam probao ali ima sigurno fee kada uplaćuješ na adv.

P.S. jesi sto posto siguran da si kupio na binance a ne na nekom drugom sajtu? Npr. Cex.io

1000 posto, imam i poruku na telefonu on banke sa onim kljucem koji ti salju za potvrdu transfera. Sad gledam izgleda je 3 % fee na ADV sa sa Mastera. Jos malo pa duplo nego direktno krastavac. Opet da kupujem coin na ecd bilo bi 5,5 % :mad:, cudi me da nema paypala kao servisa za placanje, ali prilicno sam nov u ovome pa verovatno da postoji razlog. Hvala na pomoci u svakom slucaju.

Ništa, ako juriš adu a ne neki ospkurni koin, to možeš naći i na cex.io, isto imaju proviziju za uplate sa kartica ali bar može direktno.

Trenutno samo hocu da kupim parcence bitcoina i da se edukujem sto je vise moguce. Necu tradeovati dok se ne opismenim sto bi se reklo, ne zelim da budem kockar haha

Da i ja javim radi povlacenje na Visu banka inteza, platna kartica HIT racun. Povukao sam $ dolarese $. Skoro 2 dana sam cekao da legne i ako je CEX instant poslao...

E sad pored provizije cexa koja se zna kolika je, posto je leglo u dinarima a nigde se ne vidi konverzija matematika kaze da su mi $ menjali po kursu 95 din.

Najjaca stvar sto pise u opisu transakcije CEX POVRACAJ SREDSTAVA :) ( ovo se valjda ne oprezuje ) povracaj sredstva ???

2017-18 te sam povlacio na Master koju sad imam, tada je bilo bolje polvaciti Euro jer Euri i legnu, i stoje na deviznom racunu onoliko koliko sam povukao - cexov feee...

A kada se povlacio dolar onda inteza dolar konverzuje u Euro po naravno nekom njihovom kursu i onda opet stoje euri, a onda sam ja ako sam zeleo da imam bs dolarese mogao online da ih opet zamenim za dolare na njihovoj online manjacnici.

Vidim da ih nesto master sad zeza pa nisam ni pokusavao, kad rese probacu i $ i Euro

Pa to je onda normalan kurs za dolar.

Pozdrav ljudi, evo javljam se sa novom nedoumicom i molim za pomoc. Registrovah se i na CEX.IO, i kupio sam BTC u vrednosti od 50 eura to je sve ok. Kada odem u finance da povucem bitcoin vidim da ima minimal withraw rate i da je taksa dobrih 30 eura kada se preracuna, ajde to i da progutam, vise me brine ovo: I acknowledge that CEX.IO does not support bech32 withdrawal format (addresses starting with 'bc1') & such withdrawals are non-refundable. Ja koristim Exodus wallet i on bas koristi adresu koja pocinje sa bc1, da li to znaci da uopste ne mogu da povucem bitcoin na taj wallet. Mislim da me vise boli glava od fee-a i transfera raznih menjacnica nego samog razumevanja blockchain tehnologije. I ako recimo ja sad kupim BTC za 3000 eura, da li ce me ograniciti da dnevno mogu da povucem samo BTC u vrednosti od 2000 dolara i da mi na to naplati fee pa kad sledeci dan ponovo povlacim ostatak da opet naplati kao drugu transakciju. Kada se sve sabere to mi izlazi skuplje nego da sam na ecd-u uzeo BTC kao neregistrovani korisnik, i BTC mi je odmah na walletu. Ispravite me ako gresim.

Nazad
Vrh Dno