Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
testirao sam memoriju sa memetest86+ i nakon 10 sati nije bilo erora
nakon toga sam sa S&M pokrenuo memory check i samo nakon 1-2 min mi izbaci eror
pitane je kome sad vjerovati??
Obojici naravno sistem je stabilan onoliko koliko prodje programa za proveru stabilnosi.Na sve to dodas 3DMark05,06.A posto je memtest slican primeu 95,onda i njega provrti.:wave:
Memtest je nedovoljan, moze da posluzi za grubo testiranje, tipa za slikanje da udjes u Windows. Za ozbiljnije obavezno S&M i to 3. i 4. test. Ako to prodje, onda potvrdi stabilnost jednim testiranjem pomocu Goldmemory (pusti bar 12h).
Prilikom jednog testiranja sistema, Mem-Test je radio nekih 60-90min. bez ijedne greske (sa Hiren's Boot-a), da bi nakon toga poceo testiranja u Vindozi i S&M mi puca posle 10-15 minuta. Sa Gold Memory-em se ne secam rezultata.
Uzevsi u obzir sve navedeno u ovom tredu moze se zakljuciti da Mem-Test nije relevantan (osim kao sto Lukija navede za okvirno nalazenje granica i za slikanje) i da za rock-stable sistem treba koristiti S&M (mislim da ce se svi sloziti sa ovim).