Šta je novo?

Memory Question

LSD

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
304
U mogucnosti sam da uzmem OCZ ili GSkill memoriju, znaci sam vrh u ponudi... Zanima me sledece. Od cega ce mi vise zavisiti ta memorija, od procesora ili od maticne ploce? Zajedno sa memorijom dolazi DFI LP UT NF4 Ultra-D ploca, doduse tek za 2-3 nedelje, ali, boze moj.

Zanima me da li procesor vrsi veliku ulogu u klokabilnosti memorije? Ja se verovatno ne bih ni previse igrao sa overclockom, ali ako budem pozeleo - da znam:)

Jos uvek ne znam za koju memoriju da se odlucim, OCZ ili G.Skill? Koja ce se bolje "slagati" sa plocom? Razmisljao sam o 2x512 OCZ EL DDR PC-4000/500MHz/Gold Series/Revision 2. Da li je ta memorija dobra za DFI-a?

neces se zeznuti sa nijednom od tih firmi mada ta memorija kuju si naveo mislim da nije neki izbor.............
Od OCZa dobar izbor bi bila bilo koja od njihovih memorijama sa Samsung TCCD ili ako ti nesmeta da im dajes malo vecu voltazu onda PC4000 gold VX....na ovom linku mozes da vidis koji cipovi su na kojim memorijama

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010

sto se tice G.Skilla onda 4400LE ili 4800FF doduse postoji i nova serija mislim da je 3200 FX koja se izgleda overklokuje super i jeftinija je od ovih dva...........

sto se tice briga o ploci i procesoru nema mnogo da brines

U pravu si... Citao sam malo po forumima i odlucio sam da uzmem memoriju sa TCCD chipom, koliko sam shvatio vise im leze manje voltaze (sto znaci i da se manje greje!?). Najverovatnije ce biti 3200FX serija. Tnx

dobar izbor.....ako nije tajna mozes li mi na PM reci kolko ce te kostati da dodju ovde.............a sto se grejanja tice uprincipu i tccd se dosta greje na visim frekfencijama ali nista sto ventilator nemoze da resi

Nazad
Vrh Dno