mikele
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 620
Meni i burazeru je na nasim masinama postalo malo pretesno sadasnjih 512 MB ram-a, manje zbog igara a vise zbog multitaskinga i programa koji se vrte. Hteli smo da to dupliramo za sto manje pare, jer nam je trenutno procesorska snaga Bartona dovoljna za ono sto radimo. Ovako stoje stvari:
Platforma 1:
ABIT AN7/Barton XP2600+/Kingston HYPERX 2X256 MB 2-2-2-6 dual channel DDR333
Platforma 2:
ABIT NF7-S/Barton XP2500+/Super talent 2x256 MB 2.5-3-3-7 dual channel DDR333
Dakle, obojici nam treba po jedan modul od 512 MB ram-a adekvatno uslovima rada koje sam gore naveo. Preporucite mi neku jeftinu varijantu od trenutno aktuelnih proizvodjaca u ponudi cije ce memorije moci da odgovaraju (dakle memorija bilo koje CL oznake koja ce moci da radi kao CL2, odnosno CL2.5 na 333 MHz). Nece biti overkloka, vec samo pouzdan rad pod gore navedenim parametrima. Ne pratim toliko u poslednje vreme hardver pa mi je savet dobrodosao. Potpuno mi je svejedno: NCP, Take MS i tome slicno, samo da radi uz ove vec postojece module.
Platforma 1:
ABIT AN7/Barton XP2600+/Kingston HYPERX 2X256 MB 2-2-2-6 dual channel DDR333
Platforma 2:
ABIT NF7-S/Barton XP2500+/Super talent 2x256 MB 2.5-3-3-7 dual channel DDR333
Dakle, obojici nam treba po jedan modul od 512 MB ram-a adekvatno uslovima rada koje sam gore naveo. Preporucite mi neku jeftinu varijantu od trenutno aktuelnih proizvodjaca u ponudi cije ce memorije moci da odgovaraju (dakle memorija bilo koje CL oznake koja ce moci da radi kao CL2, odnosno CL2.5 na 333 MHz). Nece biti overkloka, vec samo pouzdan rad pod gore navedenim parametrima. Ne pratim toliko u poslednje vreme hardver pa mi je savet dobrodosao. Potpuno mi je svejedno: NCP, Take MS i tome slicno, samo da radi uz ove vec postojece module.