Šta je novo?

Memorija

Camsy

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
619
Posle ovog malog perioda od zadnje rasprave pala je odluka za kupovinu racunara. :)
Zbog malog nedostatka para i ostavivanja P4 zelje :( ,kao na primer konfiguracija Abit IC7 MAX3 i nekog P4 C-a ,poslusacu vas ondasnji savet i preci na AMD varijantu.
Sutra bi trebalo da se da odluka i mislim da ce to ovoga puta biti Abit NF7-S rev2.0 + AMD 2500+ (Barton core) + neka memorija.
Naravno,nisam otvorio novu temu da bi se hvalio,nego me zanima memorija i kuleri.
Jos onda ste me savetovali za Kingston Hyper X i odlucio sam tu da uzmem.Voleo bi samo da me uputite,dali ima neka posebna vrsta,model koju bi trebalo konkretno traziti i nisam mogao da iskopam nigde cemu sluce oni brojevi (npr. 8-4-4-2.5) :confused: :confused: .Znam da se radi o nekim tajminzima pri oc-u ali jel ima nekih razlika pri kupovini?Nebi voleo u startu da se nesto *****.. sa novom masinom!
Sto se tice kulera,neznam dali da uzimam box ili da kupujem neki drugi.Gledao sam i na ovom sajtu i na nekim drugima i toliko toga ima da nemam predstavu sta uzeti?Sta mislite koji je dobar za ovako neku masinu u standardnom rezimu rada i mozda malo nasviranom.
Hvala na pomoci...

I ja isto uzimam isto to za neki dan s tim sto memorija nije HyperX nego VR...Veruj mi nemoj bacati pare na HyperX...SAmo ima nize tajminge i hladnjak...To sto postize HX moze i postici i VR(bolji primerci)...

Tajming je...otprilike....ako imas nize tajminge memorija brze izvrsava ''zadatke''>>>na tom principu....

Uzmi obavezno BOX varijantu jer onda dobijas garanciju na proc. 3 god...

SCOUT je napisao(la):
I ja isto uzimam isto to za neki dan s tim sto memorija nije HyperX nego VR...Veruj mi nemoj bacati pare na HyperX...SAmo ima nize tajminge i hladnjak...To sto postize HX moze i postici i VR(bolji primerci)...
Kaže naš narod kiselo grožđe :d
Koji to Kingston VR DDR333 radi na 220+ MHz 5-2-2 @ 2.85V?

Nazad
Vrh Dno