Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jedno pitanje,ako na ploci stoji da podrzava mem module npr od 667mhz pa nagore,znaci li to da memoriju manjeg takta 533 ili 400 nece moci da prepozna?
Jedno pitanje,ako na ploci stoji da podrzava mem module npr od 667mhz pa nagore,znaci li to da memoriju manjeg takta 533 ili 400 nece moci da prepozna?
Pa sad da li nece moci da prepozna ili sta vec neznam, ali nece moci da radi...
Isto kao sto ja imam procesor cija je magistrala na 533 mhz, i nemoze da radi u ploci koja podrzava minimum 800 mhz...
Ustvari ti to nemozes da steknes u istu plocu ako se nevaram...
Naime koliko znam DDR 1 Ram memorije rade na max 400 mhz, a sve preko toga je DDR 2 i DDR 3 memorija, DDR 1 je 184 pina a DDR 2 je 240 pinova...
Ustvari ti to nemozes da steknes u istu plocu ako se nevaram...
Naime koliko znam DDR 1 Ram memorije rade na max 400 mhz, a sve preko toga je DDR 2 i DDR 3 memorija, DDR 1 je 184 pina a DDR 2 je 240 pinova...
Dobri ste,ja sam pomislio da ako je mem 533 kao moja, na ploci koja podrzava od 667 na gore moze da radi samo ako se takt u biosu poveca,po nekoj mojoj logici...