Šta je novo?

Memorija DDR3 2x4GB 1600MHz Kingston HyperX T1 problem

enter011

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2006
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pomoc, sta da radim?
Uzeo memoriju iz naslova juce, stavio je u komp sve ok radi, dok ne pokrenem neku igru
U igrama imam non stop zaledjivanaja slike na svakih otprilike 2-3 sekunde
memoriju sam probao na 1600mhz i 1.65v i na 1333mhz i 1.5v uvek isto

Ploca: Asus M4A87TD EVO
Procesor: phenom ii x4 965
Graficka : Ati 6950
Napajanje: chieftec 650w

I ja sam se zeznuo i kupio takvu memoriju. Nije htela da radi kako treba pa sam je prodao.:smash: Imam slicnu konfiguraciju, a probao sam je i na drugom kompu (AMD) i isto se ponasala.
Radi ok dok se ne optereti, pokrene nesto zahtevnije, a onda pocne zamrzavanje, bsod... (Prolazila je memtest)
U biosu cim promenim podesavanja za RAM na manual, nece da butuje. Na auto radi, dok se ne optereti.
A hteo sam cak da je malo kloknem..:wall:
Ne kazem da je kod tebe isti problem, ali lici na to..nekompatibilnost..
Ovaj GEIL koji imam vec 2god, a za koji kazu da se ne trpi nesto sa AMD-om, radi od prvog dana odlicno. Steta sto nije 2x4.
Probaj je na nekom drugom kompu, pa vidi kako se ponasa. Probaj i sa 2T..Meni nikakva podesavanja na zalost nisu pomogla.

Pa i na memari lepo pise da je za intel SB :) znaci oni garantuju da ce SB platformi raditi zato kad kupujete raspitajte se malo po forumu a ne napamet :)

Pa i na memari lepo pise da je za intel SB :) znaci oni garantuju da ce SB platformi raditi zato kad kupujete raspitajte se malo po forumu a ne napamet :)

Memorija koja je deklarisana za SB, zna da pravi probleme na SB ;)

@enter011
Lepo ti reklamiraj tu memoriju i uzivaj.

Nazad
Vrh Dno